Image default
LifeStyle

Lupta cu DermaPlast impotriva herpesului

In astfel de clipe, cel mai bine este sa apelezi la un plasture antiherpetic. DermaPlast te salveaza: datorita plasturelui DermaPlast antiherpetic poti fi din nou aranjata asa cum iti doresti, gata sa incepi cu bine o noua zi. Nu lasa herpesul sa stea in calea ritualurilor tale de infrumusetare!

Plasturele este transparent, are forma ovala ce se muleaza perfect pe zona afectata si acopera discret herpesul. Poti sa iti faci chiar si buzele in ce nuanta vrei tu! Cand ai herpes, cele 3 mese pe zi devin o adevarata provocare – trebuie sa ai mereu grija cum mananci. O veste buna este aceea ca poti savura in continuare mancarea preferata pentru ca DermaPlast antiherpetic nu se va dezlipi pe durata mesei (e nevoie doar de putina atentie).

Pentru o vindecare rapida, aplica plasturele de la primele semne de manifestare a virusului si ai grija ca herpesul sa fie acoperit atat ziua, cat si noaptea. Durerea si senzatia de mancarime sau arsura se vor atenua, vei scapa de aparitia crustei deranjante si inestetice si zona va fi protejata impotriva microbilor.

La primele semne de dezlipire (plasturele poate rezista pana la 8 ore), inlocuieste-l usor oriunde te-ai afla pentru ca are ambalaj elegant, prevazut cu penseta si oglinda.

Afla mai multe despre DermaPlast antiherpetic pe www.hartmann.ro.

In perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2012, poti cumpara plasturii DermaPlast antiherpetic la un pret special. Vino in farmaciile Dona, Catena, HelpNet  si Gedeon Richter si beneficiezi de o reducere de pret de 20%! Pret promotional: 32 – 37 lei pentru cutia cu 16 plasturi DermaPlast antiherpetic.

 

Articole similare

Un tablou de Gheorghe Petrascu scos la licitatie

comunicat de presa

Magie, mister și cele mai frumoase voci care vor vrăji în weekendul cu lună plină din august – Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail și alții vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

comunicat de presa

Concurs: Izoleaza-ti mansarda cu Isover!

casamea.ro

Lasă un comentariu

1 × one =