LifeStyle

Kuma lanseaza conceptul Kuma Baby Bath si exporta pentru maternitati si crese din Monaco

Kuma Romania, unul dintre principalii producatori locali de lavoare, blaturi si mobilier pentru bai si bucatarii sub brandurile Kuma si Nordline, lanseaza noul concept Kuma Baby Bath, care a fost deja implementat in maternitati, spitale si crese din Romania si Monaco.

Kuma Bath Baby presupune un sistem in care cadita pentru bebelusi este incorporata – turnata in suprafata continua cu blatul. Pe acelasi blat este cadita pentru bebelusi, dar si un bol de lavoar, oferind astfel multifunctionalitate. Lungimile pot ajunge pana la 4m, pe latimi de blat de maximum 130 cm. Practic pe un astfel de blat multifunctional bebelusul poate fi si infasat, si imbaiat, spatiul permitand folosirea acestuia pentru mai multe operatii.

Livrari in Romania si pe pietele din Europa

Imediat dupa lansarea noului concept, compania a avut cereri atat in Romania, cat si din alte tari europene, precum Monaco. Kuma a livrat produse catre o serie de crese din Monaco, dar si catre Spitalul Sf. Pantelimon, maternitatea Braila si Spitalul Marie Curie din Romania.

Reprezentantii companiei se asteapta la o crestere treptata a comenzilor atat pentru institutii publice si private din Romania, cat si de peste hotare, din tari precum Olanda, Franta si pietele traditionale pentru Kuma, tarile scandinave.

Proiect de anvergura in Cluj-Napoca

Pe langa proiectele bazate pe noul concept Kuma Bath Baby, compania a realizat un proiect de anvergura si in Cluj-Napoca, pentru Sala Multivalenta Cluj. Acesta a fost implementat in perioada august – septembrie, prin intermediul unui nou dealer, Bravo Grup.

In cadrul lucrarii pentru Sala Multivalenta Cluj au fost livrate 50 lavoare, fiecare cu 3 boluri rectangulare pe blat, ce au un design unic si se preteaza in spatiile publice. Mai mult decat atat, acestea au proprietati care le protejeaza in cazul vandalizarii, un element extrem de important pentru un proiect de acest tip.

 

Related posts

Zilele Muzeului Taranului, 10-19 septembrie

Adina Meyers

Incepe cel mai important eveniment din bransa montatorilor

Adina Meyers

Desert de primavara cu capsuni

Adina Meyers