LifeStyle

„Iubesc sa fiu femeie” si nu numai

La numai un an dupa lansarea cartii Iubesc sa fiu femeie – Ghidul femeii de nota 10” aceasta se afla pe primul loc in topul celor mai vandute volume din sfera Autoperfectionare/Motivationale”. Autoarea, Dr. Hedi Hoka, a adus un suflu nou in ceea ce priveste cresterea calitatii vietii femeii.

Intr-o abordare moderna, proaspata si realista, cartea prezinta din punct de vedere psihologic, neuropsihologic si sexual rolurile atribuite femeii din perspectiva mai multor tipologii: femeia singura, femeia casatorita si femeia mama. Dr. Hedi Hoka vorbeste despre subiecte tabu intr-un limbaj facil si practic: „Am dedicat aceasta carte tuturor femeilor din lume pentru ca «Iubesc sa fiu femeie» se adreseaza lor. La orice pagina deschizi, vei gasi ceva interesant de citit care sa te ajute sati faci viata mai frumoasa. Faptul ca a devenit bestseller se datoreaza in primul rand cititoarelor care au validat continutul acestei carti. Exista foarte multe femei care au diverse probleme, indecizii, dar nu indraznesc sa bata la usa unui psiholog. In carte am tratat aceste probleme din perspectiva pacientelor mele: dramele femeii independente, monotonia din relatiile de lunga durata, cum sa fii mama care nu se mai sacrifica pentru copii si care incepe sa-si traiasca viata. Un subiect delicat a reprezentat cum anume sa imbatranim cu demnitate si cum sa fim fericite in toamna vietii noastre, povesteste autoarea.

„Iubesc sa fiu femeie” este un vis devenit realitate dincolo de satisfactia unui om implinit. Studiul indeaproape in domeniul dezvoltarii personale s-a materializat sub forma acestei prime aparitii editoriale a Dr. Hedi Hoka: „Ma bucur enorm pentru succesul acestei carti pentru ca inseamna foarte mult pentru mine. Inseamna triumful explicatiilor stiintifice in zona dezvoltarii personale. Stiintele comportamentale nu au un limbaj seducator pentru publicul larg, spre deosebire de pseudostiinte. De aceea, poate, este respinsa informatia stiintifica. Iar eu ma bucur ca am reusit sa creez acest limbaj, iar publicul a imbratisat acest continut.”

Cartea vorbeste despre curaj, putere si ambitia de a depasi problemele cotidiene, astfel incat noi sa atingem multumirea si stima de sine, acceptandu-ne asa cum suntem de fapt. Femeile au astazi libertatea de a alege sa se bucure de viata. Pot iubi si se pot lasa iubite la orice varsta. Sunt capabile sa isi asume riscuri si sa faca ceea ce isi doresc cu adevarat. Se pot dedica unor obiective in viata si pot schimba lumea, ca sa o faca mai frumoasa si mai buna atat pentru ele, cat si pentru cei din jur. Iar Dr. Hedi Hoka pregateste deja urmatoarea carte, un proiect care se doreste a fi cel putin pe masura lucrarii „Iubesc sa fiu femeie”.

Hedi Hoka este doctor in psihologie, autoarea bestseller-ului „Iubesc sa fiu femeie”, promotoare a sanatatii mintale si a echilibrului viata-munca prin reducerea stresului. A studiat despre mindfulness in cadrul University of Massachusetts Medical School, Center for Mindfulness in Medicine, Health Care and Society, SUA. O personalitate optimista, deschisa, autentica si implicata in arta de a oferi ajutor specializat, Hedi este profesionistul care aduce neuropsihologia mai aproape de oameni. Lucreaza atat cu companii, cat si individual cu persoane care doresc sa dobandeasca productivitate, fericire personala si o viata mai echilibrata, lipsita de anxietate. Este implicata activ in strangere de fonduri pentru copii cu nevoi speciale si conduce gradinita BioBee. Din 2011, Hedi este ambasador TedxCluj.

Related posts

3 flori reprezentative pentru fiecare lună de toamnă

Adina Meyers

Și noi azi ce mai mâncăm?

Adina Meyers

Primăvara picioarelor frumoase

Adina Meyers