Amenajari Interioare

Iti place painea mereu proaspata? Iata cum te poti bucura zilnic de ea cu ajutorul unei masini de facut paine

Atunci cand mergeam la tara adoram sa pur si simplu acea paine proaspat scoasa din cuptor facuta de bunici. Aroma sa inconfundabila pot spune ca mi-a marcat pur si simplu copilaria, iar ca mine sunt sigura ca mai sunt persoane. Acesta a fost si motivul pentru care m-am hotarat sa investesc intr-o masina de facut paine.

Dupa cateva luni in care am folosit destul de des masina de facut paine am ajuns la concluzia ca merita o astfel de achizitie daca vrei sa te poti bucura din nou de painea prospat scoasa din cuptor fara prea multe batai de cap. Da, se apropie foarte mult de acea aroma pe care o avea la bunici, iar acest lucru a cantarit mult in alegerea pe care am facut-o.

Multi dintre noi nu concepem o masa de pe care sa lipseasca painea. Aceasta este vazuta asadar ca un aliment esential. Din pacate, in prezent, destul de multi comercianti apeleaza la numerosi aditivi pentru cresterea si conservarea sa, ori la alte ingrediente care nu sunt chiar foarte ok pentru sanatatea noastra. De aceea sunt persoane care fie au inceput sa elimine putin cate putin painea din alimentatie, fie si-au cumparat un astfel de aparat cu care sa poata prepara painea acasa rapid si usor, stiind exact care sunt ingredientele care stau la baza sa.

Stii care este partea buna la un aparat de facut paine? Faptul ca, in ciuda denumirii pe care o are, el te va ajuta sa faci si cozonaci, cornulete ori alte produse de patiserie.

Cel mai probabil acum te intrebi cum alegi un model bun, tinand cont ca in magazine dam de o oferta destul de variata. Ei bine… sunt cateva aspecte pe care, daca le ai in vedere, nu ai cum sa dai gres. O sa iti vorbesc eu, pe scurt, despre cele mai importante dintre ele.

Marimea aparatului si a cuvei de preparare a painii este un criteriu destul de important, iar asta pentru ca ele trebuie sa fie in concordanta cu specificul consumului tau si / sau al familiei tale. Un model care ofera o capacitate mare de coacere este de preferat atunci cand in casa se consuma mai multa paine. De ce? Pentru ca nu va trebui sa coci mai multe paini, in sesiuni diferite, lucru care va duce la cresterea consumului de energie electrica. Capacitatea maxima este una care, in mod normal, variaza intre 500 si 1000 de grame.

Consumul energetic este de asemenea un criteriu care trebuie avut in vedere, pentru ca nu vrei sa platesti o suma foarte mare de bani pe facturile la electricitate. Eu te sfatuiesc sa alegi un model cat mai eficient din punct de vedere energetic, pentru ca in acest fel costul final al painii va fi unul care sa rivalizeze cu cel din magazine sau chiar sa iesi mai bine la acest capitol.

Evident, nu trebuie sa uitam nici de optiunile / functiile speciale care ne pot fi puse la dispozitie. Aici o amintesc pe cea care mie imi place cel mai mult, si anume functia de programare. Pot, cu ajutorul ei, sa programez masina de facut paine sa isi inceapa singura programul, in functie de o anumita ora setata, astfel incat painea sa fie gata fix atunci cand am nevoie de ea.

Related posts

Aparate de filtrare a apei potabile

Adina Meyers

Cabinetul stomatologic: de la concept la primul pacient 

Adina Meyers

Pereti capitonati cu materiale textile pentru un interior chic

Adina Meyers