Amenajari Interioare

Informații utile despre pardoseli epoxidice: aplicabilitate, avantaje, montaj

Cauți o podea rezistentă, aspectuoasă și versatilă, pe care să o folosești cu succes pentru multă vreme, fără a scoate din buzunar o sumă considerabilă pentru întreținere?

Atunci descoperă cât mai multe detalii despre gama de pardoseli epoxidice de aici, care se pliază perfect unui spectru larg de spații, fie că este vorba despre locuințele personale, spații comerciale, hale de producție ori spații de depozitare. Citind rândurile de mai jos, vei descoperi care sunt beneficiile de care ai parte pe termen lung, dar și cum se aplică astfel de pardoseli.

Pardoseli epoxidice – aplicabilitate

Datorită modului în care sunt realizate, aceste pardoseli epoxidice se pliază foarte bine unei game largi de spații. Dintre acestea, amintim:

  • locuințele personale (atât în interior, cât și în exterior);
  • spațiile de producție;
  • halele de depozitare;
  • spațiile comerciale;
  • spațiile de joacă;
  • restaurante și hoteluri.

Cu ajutorul unei pardoseli epoxidice poți să transformi foarte ușor chiar și cel mai banal spațiu într-unul deosebit, unde imaginația și creativitatea să se îmbine frumos, bucurându-te astfel de o atmosferă deosebită în fiecare zi.

Alegi dintr-o gamă largă de modele

Pentru a-ți da seama care este design-ul ideal pentru podeaua ta, pune în balanță felul în care o vei folosi. Mai apoi, vei ști dacă ai nevoie de o pardoseală simplă din punct de vedere cromatic sau de o pardoseală mai deosebită, care să îmbine cu succes mai multe nuanțe interesante. De exemplu, când vine vorba despre spațiile comerciale, studii în domeniu au scos la lumină faptul că atunci când locurile în care sunt amenajate sunt unele primitoare, consumatorii sunt tentați să petreacă mai mult timp în magazine.

Spune ,,Adio!” rosturilor și pragurilor

Un alt avantaj important, referitor la pardoseli epoxidice, pe care este bine să îl iei în calcul este acela că ele nu au nici praguri, nici rosturi, oferindu-ți, practic, o suprafață perfect netedă și întinsă. Acest aspect este important, pentru că întreținerea podelelor va fi foarte simplă în timp, și vei putea chiar să folosești un utilaj special în acest sens, pentru a reduce din timpul petrecut curățării pardoselilor.

Rezistență ridicată

Despre pardoselile epoxidice mai trebuie să știi că rezistă foarte bine atât la traficul intens, cât și la contactul cu o gamă variată de substanțe, fie că este vorba despre lichide de transmisie, detergenți foarte puternici, substanțe corozive, ulei sau înălbitor. Practic, astfel de podele își păstrează aspectul intact chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Longevitate

Durata de viață a pardoselilor epoxidice poate ajunge foarte ușor la câteva decenii, fiind suficient să le întreții în mod corespunzător. Spre deosebire de alte tipuri de pardoseli, care au nevoie constant de o întreținere costisitoare, cele epoxidice sunt mai econome, dar și mai aspectuoase.

Impermeabilitate excelentă

Întrucât pardoselile epoxidice sigilează foarte bine suprafețele pe care sunt aplicate, ele protejează podeaua de umiditate. Astfel, întreg spațiul rămâne intact și uniform pe întreaga perioadă a utilizării, fără ca infiltrațiile de apă să îți cauzeze bătăi de cap. Foarte important este, însă, ca montajul să fie realizat corect, iar ca mai apoi să oferi pardoselilor posibilitatea de a usca foarte bine!

PardoseliIndustriale.ro îți propune calitate și durabilitate prin produsele pe care ți le pune la dispoziție. De la pardoseli poliuretanice de cea mai buna calitate, până la cele epoxidice sau betonate, toate îți sunt la îndemână atunci când vrei să amenajezi un spațiu, indiferent care ar fi destinația acestuia. Pune în balanță bugetul de care dispui, modul în care să folosești o anumită suprafață, iar apoi folosește datele de contact de mai jos!

Date de contact:

Email: office@pardoseliindustriale.ro

Telefon: 0766 419 049

Related posts

Cum aplici tencuiala decorativă – 5 pași de urmat

Adina Meyers

Mobilier multifunctional si mult albastru

Adina Meyers

Servicii profesionale de mutări în București!

Adina Meyers