LifeStyle

Incepeti primavara alaturi de noua editie a Revistei Casa Mea

In fiecare an, inceputul primaverii trezeste in noi dorinta de a face tot felul de schimbari, inclusiv in locuinta.

Parca acum este momentul cel mai bun pentru a renova, reamenaja sau, pur si simplu, pentru a improspata spatiul in care traim.

Cu siguranta, este o diferenta de la cer la pamant intre a trai intr-un interior tern si a trai intr-un interior luminos, plin de culoare si vitalitate.

In editia de martie, pe care o gasiti incepand cu 3 martie la chioscurile de difuzare a presei,

va invitam sa cititi materialele  din cadrul  rubricilor TOTUL despre… si  Cum alegem pentru a va decide mai usor intre tapet si vopsea.

Iar daca vreti sa obtineti un refresh simplu si rapid, gasiti mai multe idei si trucuri in articolul Decor de primavara in 3 pasi.

Nu i-am uitat nici pe pasionatii de gradinarit  iar sfaturi care vor prinde bine, despre bulbii de primavara si pomii fructiferi, va dam  la rubrica Calendarul gradinarului.

In zilele noastre nu putem nici macar sa ne imaginam traiul la casa fara pavaj, pentru ca acesta ne asigura confort, protejeaza gazonul si totodata confera un plus de valoare estetica amenajarii peisagistice.

Chiar daca pe piata gasim zeci de tipuri de pavaj, acesta nu trebuie ales si montat la voia intamplarii, ci in functie de mai multe aspect pe care le prezentam in aceasta editie.

Lectura placuta!

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Tu stii cum indepartezi petele de grasime din bucatarie?

Adina Meyers

Restaurantul St. George din Centrul Vechi are un nou bucatar Chef

Adina Meyers

Un celebru designer a fost băgat în faliment de pandemie! Și-a vândut vila somptuoasă

Adina Meyers