LifeStyle

In promotia Electrolux, uscatoarele de rufe au reduceri egale cu valoarea consumului lor energetic anual de pana la 3 ani

Pentru a oferi hainelor tale ingrijirea ideala, utilizeaza un uscator de rufe Electrolux. Hainele tale delicate, din matase, lana sau casmir, dar si articole precum blugii sau tricourile isi vor mentine aspectul mai mult timp. Profita de promotia Electrolux, achizitioneaza un uscator de rufe Electrolux pana la 31 ianuarie 2016 si vei primi o reducere egala cu valoarea consumului acestuia pe o perioada de pana la 3 ani.

Este simplu sa iti ingrijesti hainele cu tehnologia Electrolux si, in acelasi timp, sa economisesti energie electrica. Bucura-te de discount-ul oferit de Electrolux pana la 31 ianuarie 2016, pentru ca la achizitia unui model de uscator beneficiezi de o reducere egala cu valoarea consumului de energie de un 1 an, 2 ani sau 3 ani! Pentru mai multe detalii despre produsele participante in aceasta promotie si reducerile oferite pentru fiecare, viziteaza website-ul www.electrolux.ro.

Ingrijirea ideala pentru hainele tale, certificata de catre Woolmark

Evita decolorarea, sifonarea, deformarea hainelor la uscare și simplifica procesul de calcare alegand uscatoarele de rufe Electrolux. Chiar si hainele din lana, matase sau casmir vor primi ingrijirea de care au nevoie, intrucat uscatoarele Electrolux sunt certificate Woolmark si te asigura ca hainele tale sunt pe maini bune.

Tehnologia HeatPump si eficienta energetica

Modelele dotate cu tehnologia HeatPump permit uscarea hainelor la o temperatura cu 25% mai scazuta decat cea utilizata de uscatoarele traditionale, permitandu-ti astfel sa usuci chiar si cele mai delicate tesaturi, precum lana sau matasea. Foloseste functia Abur pentru a improspata hainele purtate si uita de cutele inestetice ale hainelor tale preferate.Totodata, datorita acestor tehnologii, modelele Electrolux sunt mai eficiente, avand un consum energetic redus fata de modelele traditionale.

Alege uscatorul de rufe Electrolux potrivit nevoilor tale

Poti opta pentru un uscator cu o capacitate de 7, 8 sau 9 kg, in functie de dimensiunile familiei tale si de nevoile ei. Mai mult, datorita tehnologiilor inteligente ale uscatoarelor de rufe Electrolux, vei putea sa adaptezi procesul de uscare astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate. Modelele de uscatoare Electrolux dotate cu tehnologii precum OptiSense sau OptiFlow te asigura ca hainele tale nu sunt uscate in exces, iar tu economisesti energie electrica.

Promotia se desfasoara in toate magazinele partenere care comercializeaza uscatoare de rufe marca Electrolux si este adresata tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania care au implinit 18 ani la data inceperii campaniei. Pentru a te inscrie in promotie, achizitioneaza unul sau mai multe uscatoare de rufe Electrolux, importate de Electrolux pentru piata romaneasca, din magazinele participante la campanie.

Mai multe informatii despre modelele de uscatoare inscrise in campanie si reducerile aferente pot fi gasite in regulamentul promotiei, dar si pe site-ul oficial www.electrolux.ro.

 

 

Related posts

Te preocupa sanatatea dintilor tai? Afla care sunt avantajele oferite de periuta de dinti electrica si cum o alegi pe cea mai buna

Adina Meyers

Sistemul tău imunitar este în impas? Întărește-ți imunitatea cu Detrical!

Adina Meyers

KM 56 sau „Gradinarul cu 13 brate”

Adina Meyers