Calatorii LifeStyle

Hotelul Continental Forum – lux in inima Sibiului

Gazduit de o cladire monument istoric care dateaza din anul 1912, hotelul a trecut recent printr-un proces de restaurare si redecorare, fiind redat circuitului turistic in anul 2007.

Hotelul, care se distinge prin eleganta, este localizat in imediata vecinatate a centrului istoric, asa ca veti putea ajunge, in doar cateva minute, la toate atractiile turistice si punctele de interes, indiferent daca sunteti in vacanta sau intr-o calatorie de afaceri. Ofera 135 de camere dispuse pe patru niveluri, din care: 100 standard, 24 executive, 6 apartamente standard, 4 apartamente executive si un apartament prezidential de peste 180 mp, care va va oferi o experienta de neuitat. Apartamentul se desfasoara pe toata suprafata ultimului etaj, avand o panorama deosebita asupra orasului si oferind un confort demn de iatacul unor regi.

Toti turistii care aleg sa se cazeze la Hotelul Continental Forum beneficiaza, in mod gratuit, de o gama foarte larga de servicii printre care se numara: acces la internet, transmitere mesaje, camera pentru bagaje, rezervari bilete, informatii culturale si turistice sau telefon de trezire.

Dupa o zi lunga in care ati vizitat orasul sau dupa o intalnire de afaceri solicitanta, clientii au la dispozitie Wellness Club-ul hotelului care ii intampina cu o gama completa de servicii de relaxare: sauna, masaj, sala de fitness, sala de aerobic si diverse alte tratamente si pachete. In plus, la subsolul hotelului se afla cel mai modern Bowling Center din Sibiu, unde, pe langa jocul de bowling, va puteti provoca prietenii şi la o partida de biliard, darts sau fussball. Sala de bowling, cu doua piste omologate, reprezinta o atractie nu numai pentru oaspetii hotelului, ci si pentru sibienii care doresc sa petreaca o seara placuta impreuna cu prietenii. Tot aici va puteti relaxa la barul din interiorul clubului, in fata unui pahar de bautura fina.

Hotel Continental Forum Sibiu (4 stele), Piata Unirii, nr. 10, cod 550173, Sibiu

Telefon: +40 372.692.692
Fax: +40 372.692.693
forum.sibiu@continentalhotels.ro

Related posts

Bricostore lanseaza catalogul de amenajari exterioare 2010

Adina Meyers

Protectia solara oferita de PHARMACERIS S

Adina Meyers

Cum influențează SEO vânzările firmelor de design interior

Adina Meyers