Amenajari Interioare Decor Home LifeStyle

Honeysuckle (roz caprifoi), culoarea captivantă menită să ne ridice moralul

Honeysuckle (roz caprifoi) este o culoare ce exprimă curaj, încredere, vitaliate, energie. Cuvântul, este denumirea în engleză a Caprifoiului, și pare să scoată la iveală substanța florilor de caprifoi: feminitate, putere, dulceață, liniște, dragoste, pasiune, romantism, senzualitate și atracție irezistibilă.

O nuanță menită să ne ridice moralul și să alunge monotonia din casa noastră. Honeysuckle este o culoare captivantă și un bun stimulent.

Honeysuckle își trage calitățile pozitive din legatura puternică între culoarea-mamă, roșu, cea mai realistă și viscerală nuanță din spectru.

O nuanță puternică, menită să atragă toate privirile

Intensitatea acestui roz-roșiatic festiv atrage și angrenează. De fapt, această culoare, și nu aroma dulce a bobocilor de floare după care a fost denumită, este cea care atrage păsările Colibri către nectar.

Honeysuckle poate de asemenea să îți inducă un sentiment de nostalgie, datorită parfumului delicios al zilelor leneșe de primăvară și vară. Este ideală să o introduci printre elementele de decor din casa de vacanță sau să-ți amenajezi balconul ori terasa, ținând cont de „puterea” pe care o are. Fie că o alegi pentru perne, lenjerie, mobilier, canapea sau covoare.

Dacă vrei o schimbare rapidă și ieftină, colorează un perete în această nuanță și vei obține o explozie de energie în întreaga încăpere.

Caprifoiul (Lonicera caprifolium)

Caprifoiul este popular în calitate de plantă ornamentală în parcuri și grădini.

Caprifoiul este o liană lemnoasă cu frunza căzătoare, care poate ajunge la înălțimea de 2 m. Dacă dă de un suport precum copaci mici, arbuști, stâlpi, garduri etc, poate să atingă înălțimi de la 6 până la 10 m și lățimea de până la 3 m. Înflorirea durează din mai până în iulie. Inflorescența poate conține până la zece flori, care pot fi gălbui sau albe, deseori cu o nuanță roșiatică. Florile numeroase răspândesc din mai până în iulie în orele de seară o puternică mireasmă dulcie.

Articole similare

Ultra protecţie pentru suprafeţele din lemn! Lac lucios pe bază de apă cu 10 ani garanţie!

Adina Meyers

6 sfaturi care te vor ajuta să găsești rochia de mireasă perfectă

Adina Meyers

Gata cu sarbatorile, sarmalele si cozonacii. E timpul pentru detoxifiere!

Adina Meyers