LifeStyle

„Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!”

În intervalul Oct-Dec 2017 compania Pons RO Prodcom – importator, producator și distribuitor de detergenți și produse de curățenie – a desfășurat o acțiune de Corporate Social Responsability adresată elevilor. Campania s-a desfășurat sub forma unui concurs menit să ajute tinerii să înțeleagă cât de importantă este curățenia pentru sănătatea şi dezvoltarea lor personală. Orice școală generală sau liceu din România s-a putut înscrie în acest concurs, mecanismul fiind simplu: cea mai curată sala de clasă / baie câștigă cele mai eficiente produse devotate curățeniei, pentru un an întreg!

Îndemnate de sloganul "Haideți, cu mic, cu mare, să facem școala sclipitoare!" s-au înscris la concurs nu mai puțin de 40  școli generale și licee. Elevii au dat dovadă de spirit de competiție și au postat pe pagina Facebook Asevi poze cu sala de clasă/baia sau cu școala. Pe 18 decembrie 2017 pozele și mesajele primite i-au transformat pe 21 micuți dintr-o clasă Pregătitoare și o clasă IDE la Școală Gimnazială „Alexandru Rădulești” din localitatea Mărculești, județul Ialomița, în câștigătorii concursului. Școala va primi de la Pons Ro Prodcom produse Asevi suficiente pentru întreg anul 2018!

 „Am fost realmente impresionați de munca depusă de tinerii care au pus mult suflet în mesajul pe care ni l-au transmis. Implicarea elevilor și profesorilor au depășit așteptările noastre. Și pentru că sinceritatea și frumusețea postărilor lor chiar merită toate premiile din lume, am decis să ‚câștige’ toți, așadar zilele următoare le va parveni un set de produse Asevi și celorlalte școli. Ne bucurăm de această receptivitate și promitem că vom reveni în curând cu noi provocări creative pentru ei.” – a declarat directorul adjunct Pons Ro Prodcom, doamna Monica Grădinaru.

Nu pot să vă descriu reacția copiilor atunci când au aflat că am fost desemnați câștigători! Acum cred că vor câștiga toate concursurile… așa încredere au în ei! Am fost încântați să vedem o astfel de inițiativă în rândul școlilor. Am participat cu mare drag și am vrut să implicăm cât mai mult elevii în această acțiune. Partea bună este că ei aplică și acasă ceea ce au văzut la școală și sunt mai atenți la curățenia din jurul lor, iar asta mi-au împărtășit chiar copiii! Și, în plus, competitivitatea în acțiunile educative este una extrem de importantă pentru parcursul lor în viață. Ne bucurăm să avem parte de produsele de curățenie Asevi pentru un an de zile, cu atât mai mult cu cât toți ne-am obișnuit cu eficiența și mirosul plăcut al produselor lor.” – a declarat doamna Udrea Eugenia, profesor pentru învățământul primar la Școala Gimnazială „Alexandru Rădulești” din localitatea Mărculești, județul Ialomița.

În România Pons Ro Prodcom s-a înființat în 1995, însă povestea Pons Quimicas a început în anul 1965 în inima Spaniei, atunci când o familie a pus bazele fabricii din dorința de a desluşi toate tainele curățeniei perfecte şi a parfumurilor persistente. Numele mărcii ASEVI provine chiar de la inițialele numelor celor cinci băieți ai fondatorului. Tehnologia de fabricare folosită, laboratoarele proprii şi experiența acumulată de-a lungul celor peste 50 ani garantează pe deplin calitatea acestor produse.

www.ponsquimicas.com
 

Related posts

Iarna te găsește pregătit!

Adina Meyers

Rama si Nadia sustin campionii la mic dejun

Adina Meyers

Noul tărâm al verii: Gymboland din Sun Plaza

Adina Meyers