LifeStyle

Gymboland, tărâmul magic al copilăriei fără de sfârşit

Dacă te întrebai care este locul în care inovaţia, siguranţa celui mic şi poveştile se întrepătrund, Gymboland este răspunsul pe care îl căutai. Personajele din basme, ultimele tehnologii în materie de entertainment educaţional ce stimulează creativitatea şi sistemul premium de siguranţă asigură supremaţia Gymboland în domeniul spaţiilor de joaca educaţionale. Siguranţa copiilor, dezvoltarea creativităţii şi accentul pe educaţie sunt directiile în jurul cărora se desfăşoară politica Gymboland.

Spaţiile de joacă Gymboland din Bucureşti şi din ţară oferă posibilităţi nelimitate de distracţie pentru copiii cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani. Fie că vor prefera fascinanta lume a carnavalului sau că vor fi tentaţi să experimenteze o realitate miniaturală exersând rolurile părinţilor, la Gymboland fericirea copiilor este nelimitată şi necondiţionată. Fantezia, copilăria şi magia sunt puse în valoare de labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de căţărat cu trasee de dificultate diferite, de carusel, arena de sărituri sau de jocuri activate prin senzori de mişcare. Toate preferinţele celor mici, dar şi exigenţele celor mari sunt îndeplinite cu succes.

Diversitatea activităţilor oferite de Gymboland, de la structuri modulare până la panouri cu ecrane tactile, stimulând nu doar motricitatea, ci şi abilităţile cognitive, configurează un univers pregătit pentru micii exploratori şi cuceritori. Gymboland, este un promotor al conceptului de joc educaţional, oferindu-le celor mici toate metodele creative şi instrumentele necesare pentru stimularea imaginaţiei şi accesarea tuturor simţurilor.

Fericirea celor mici, care se joacă învăţând şi descoperindu-se pe sine, este protejată de personalul intens pregătit, în timp ce camerele de supraveghere ce proiectează neîntrerupt imagini din cadrul spaţiilor de joacă le oferă părinţilor momente de răgaz şi relaxare.
Întreaga expertiză  Gymboland în domeniul entertainment-ului educativ se reflectă într-un tărâm în care părinţii au timp pentru ei şi în care copiii se dezvoltă prin joc şi joacă, exersându-şi abilităţile pentru rolurile pe care şi le vor asuma la maturitate.

Sunetul inocenţei, culoarea fericirii, aniversările şi momentele importante din viaţa unei familii sunt transpuse în spaţiile magiei Gymboland.

Related posts

Expozitia: Numitorul Comun – Moartea

Adina Meyers

O bază de tratament cu ape minerale va fi construită la Vizantea-Livezi, județul Vrancea – FOTO

Adina Meyers

Aniversarea celor 15 ani de activitate Praktiker în România le aduce cumpărătorilor mii de premii garantate şi reduceri la mii de produse

Adina Meyers