LifeStyle

Gealan FORTE Plus va suplimenteaza bugetul familiei

GEALAN, liderul pietei romanesti de profile din PVC pentru ferestre si usi demonstreaza printr-un calcul energetic special conceput pentru conditiile termice din Romania ca, prin folosirea eficienta a energiei si prin reducerea pierderilor pentru incalzirea locuintei prin termoizolare, fiecare dintre noi ar putea face economii de  gaz metan de 2000 kWh anual, dar si reduce emisiile de CO2 cu cel putin 400 kg anual. Calculul de economisire de energie a fost realizat pentru 10mp de ferestre din sistemul S 8000 IQ Plus, cu o adancime de constructie de 83 mm.

„Romanii ar avea cheltuieli mai mici pentru incalzirea locuintei daca ar constientiza importanta montarii unor ferestre potrivite si aceasta datorita proprietatilor excelente de izolatie termica ale profilului, ale sistemului de garnituri precum si ale geamului termoizolator. Economiile realizate vor fi si mai semnificative pe termen lung intrucat estimam ca, datorita ferestrelor Gealan Forte Plus, vor ramane in buzunarele proprietarilor cel putin 6.500 ron in 10 ani”, explica Aurel Vlaicu, Director General al Gealan Romania.

Conductivitatea termica redusa a PVC-ului si numeroasele alveole in configuratia profilului confera tamplariei din PVC o izolatie termica superioara. Capacitatea de termoizolare a PVC-ului este marita prin adancimea mare a constructiei profilului, de pana la 83 mm, de modul de constructie al profilului bazat pe mai multe camere interioare, de folosirea unui sistem dublu de etansare si a unui geam izolator corespunzator.

 

Related posts

5 evenimente recomandate pentru weekendul acesta

Adina Meyers

Conferintele BookLand Evolution, la a V-a editie

Adina Meyers

Inlocuirea ferestrelor vechi, solutie rapida in reabilitarea termica a locuintei

Adina Meyers