LifeStyle

Flexibilitate maxima cu aspiratorul UltraFlex de la Electrolux

Daca pana de curand aspirarea mai multor camere presupunea, printre altele, si intreruperea procesului pentru a schimba sursa de alimentare sau pentru a goli recipientul de colectare a prafului, de acum te poti bucura de flexibilitate maxima cu ajutorul aspiratorului UltraFlex de la Electrolux.

Prevazut cu sistemul inovator Multi Room System™, aspiratorul UltraFlex are o raza de actiune de 12 m, care-ti va permite sa aspiri o suprafata mai mare, fara intreruperi. Acest lucru este posibil atat datorita firului de alimentare foarte lung si tubului telescopic, cat si datorita sistemului de control al deplasarii Motion Control System™ si a rotilor moi care asigura mutarea lina a aspiratorului dintr-o camera in alta. Astfel, vei putea face trecerea de pe covor pe parchet si inapoi pe mocheta printr-o rasucire lina si fara miscari bruste.

Nu doar mobilitatea excelenta este punctul forte al aspiratorului UltraFlex, ci si performanta deosebita de aspirare. UltraFlex este prevazut cu tehnologia Turbo Cyclonic™ ce permite o putere sporita de aspirare a prafului. Acesta, odata colectat, este compactat si impins spre peretii laterali ai recipientului de praf de 1,6 litri. Golirea prafului se face igienic si rapid cu ajutorul unei clapete speciale care controleaza procesul si reduce imprastierea impuritatilor. De asemenea, fiind un aspirator fara sac, vei scapa de neplacutul proces de inlocuire a acestuia.

Dotat cu duza AeroPro™ 3-in-1, aspiratorul UltraFlex se va adapta perfect nevoilor tale de aspirare. Astfel, fie ca doresti sa aspiri canapeaua, spatiile inguste sau mobilierul, vei avea la indemana cate o perie dedicata fiecarei zone, intr-o singura duza.

Raza mare de actiune nu presupune si nevoia un spatiu marit de depozitare, UltraFlex avand o constructie compacta care, alaturi de optiunile adaptabile de depozitare, permit introducerea aspiratorului intr-un dulap de doar 40 de cm. Acesta poate fi asezat atat culcat, cat si in picioare, in functie de spatiul disponibil.

Bucura-te de o flexibilitate sporita si rezultate maxime de curatenie cu ajutorul aspiratorului UltraFlex!

 

 

Related posts

Ediția aniversară Astra Film Festival 2018 a început – mii de oameni în public și invitați din întreaga lume sărbătoresc 25 de ani de film documentar la Sibiu

Adina Meyers

La Redoute lanseaza catalogul colectiei toamna-iarna 2010-2011

Adina Meyers

Top 3 destinații cu parcuri acvatice impresionante

Adina Meyers