LifeStyle

Fă ceva diferit! Du un copil la teatru azi!

Proiectul care se desfășoară în perioada 22 mai-23 septembrie 2018 în Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor și Parcul Carol din București, are ca scop conștientizarea privind dezvoltarea și educarea copiilor prin artă, dar și deplasarea teatrului acolo unde aceștia nu au acces la cultură. Pentru realizarea acestui deziderat, Primăria Municipiului București, prin Teatrul de Animație Țăndărică, au lansat proiectul Teatrul Itinerant Țăndărică. Astfel s-a născut un proiect cu caracter unic în peisajul teatral local. Copiii pot participa la atelierele de jocuri teatrale și construcție de marionete și la numeroasele spectacole din țară și din străinătate.

În ediția din acest an, Teatrul Țăndărică se va afla în: Parcul Sebastian (22 mai-17 iunie), Parcul Lumea Copiilor (23 iunie – 22 iulie) și Parcul Carol (1-23 septembrie)

Biletele pot fi achiziționate doar de la casa de bilete a Teatrului Itinerant Țăndărică (Parcul Sebastian, Parcul Lumea Copiilor, Parcul Carol) 

Related posts

Calandrul Miele calca si cele mai dificile tesaturi, in cateva secunde

Adina Meyers

Licitatiile lunii aprilie au facut inca un pas catre o piata de arta matura

Adina Meyers

Marina Bay Sands, una din cele mai uimitoare construcții din lume

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe