LifeStyle

Delta Studio relanseaza brandul Varenna/Poliform in Romania – 73 de ani de istorie

Delta Studio continua in Romania istoria celui mai renumit brand de mobilier de bucatarie din Italia, prin relansarea Varenna / Poliform pe piata romaneasca. Evenimentul de inaugurare cu arhitectii si colaboratorii a avut loc recent, in showroom-ul principal Delta Studio, alaturi de invitatul special Marco Zotti, reprezentant Poliform. In showroom se afla acum expusa bucataria Artex.

Participantii la eveniment, arhitecti, colaboratori si presa de specialitate, au fost invitati sa descopere inovatia si perfectiunea detaliilor bucatariilor Varenna / Poliform. La eveniment a avut loc si o prezentare a electrocasnicelor de ultima generatie Siemens, incorporate in mobilierul Artex de la Varenna Poliform. Trei arhitecti cu rezultate deosebite in 2015 au fost premiati cu o excursie la showroom-ul Varenna Poliform din Italia, si un al patrulea a primit aceasta invitatie in urma unei tombole.

Brandul Varenna / Poliform se caracterizeaza prin design, tehnologie, material si fiabilitate. Designul a fost intotdeauna o parte a culturii Poliform, companie preocupata de cercetarea continua pentru a asigura cea mai buna calitate, cu inalte criterii estetice si tehnologice, in acord cu tendintele contemporane de viata. Colectiile de mobilier sunt realizate de designeri celebri precum: Jean – Marie Massaud, Rodolfo Dordoni, Marcel Wanders, Daniel Libeskind, Paolo Piva, Carlo Colombo, Paola Navone.

Inovatia si solutiile de design reprezinta pentru Varenna o parte extrem de importanta, fiind atent studiate si transpuse in standardul de produs. Poliform se preocupa de selectarea celor mai bune materiale, calitatea transpunandu-se in gradul estetic ridicat al produsului final – materiile prime atent selectionate includ cel mai bun lemn masiv de stejar si o gama larga de finisaje pentru mobilierul vopsit. Compania foloseste exclusiv vopsea certificata fara metale grele. Sticla folosita este securizata, de cinci ori mai rezistenta  decat sticla obisnuita. Carcasele bucatariilor Varenna sunt realizate din materiale laminate la o presiune inalta, cu o rezistenta ridicata la uzura, zgarieturi, caldura si apa.

O atentie deosebita este acordata componentelor mecanice. Sertarele sunt testate pentru 100.000 de cicluri deschidere si inchidere, iar balamalele sunt testate la 200.000 de deschideri,  ca si cum s-ar deschide fiecare usa de 8 ori pe zi, timp de 68 de ani.

Pentru orice detalii, va sta la dispozitie Managerul Departamentului Mobilier  Delta Studio,  Irina Androne, cu o experienta de peste 10 ani in cunoasterea brandului  Varenna / Poliform. Detalii la  irina.androne@deltastudio.ro  si office@deltastudio.ro.

Related posts

Berea Albacher Premium 0,66l premiată cu aur de Monde Selection

Adina Meyers

Romania, in finala concursului international Electrolux Design Lab

Adina Meyers

Lucruri pe care să le știi despre trotineta electrică

Adina Meyers