Impermeabilizarea acoperisului este o etapa integrala a constructiei acestuia. Caracteristicile operationale si durata de functionare a nivelului superior a cladirii, depind de cat de corect este efectuata hidroizolatia acoperisului. Ei bine, obiectivul principal al unei firme de hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti, este de a proteja acoperisul de ploaie si condens.

Materiale hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti

Piata ofera o gama variata de materiale, asa ca firma de hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti ofera o multime de materiale la alegere. Orice impermeabilizare ar trebui sa impiedice ca umiditatea sa intre in interior si sa serveasca o perioada suficienta de timp. Compozitia si metoda de aplicare a materialelor sunt diferite:

  • pelicula perforata
  • membrane respirabile
  • cauciuc hidrofil
  • poliuretanic
  • rasini de silicat
  • compus acrilat cu doua componente

Gama de materiale este vasta, deci cele mai comune materiale ar trebui luate in considerare mai detaliat.

Filme si membrane hidroizolatie pentru acoperis in Bucuresti

Astfel de materiale sunt clasificate dupa cum urmeaza:

Difuzie cu microperforatie  – sunt potrivite pentru toate tipurile de acoperisuri. Filmele micropore absorb picaturi de lichid si apoi se evapora sub influenta fluxului de aer al ventolei. Membranele difuze au performante bune la foc si mediu, protejeaza eficient acoperisul de ploaie si ninsoare.

Superdifuza  – principala  diferenta fata de tipul anterior, este membrana fara un spatiu ventilat. Astfel de materiale mentin caldura si structura constructiei uscata, reduc semnificativ pierderile de caldura si permit perfect trecerea aburului. Membranele de superdifuzie de inalta calitate sunt durabile si rezistente la efectele negative ale razelor ultraviolete. Sunt utilizate in timpul constructiei de acoperisuri izolate si reci cu placi metalice si foi de bitum ondulat.

Membrana din PVC  este un material inovator realizat din clorura de polivinil plastifiat. Pentru a oferi flexibilitatea necesara, plastifiantii sunt introdusi in compozitie, iar rezistenta este obtinuta datorita prezentei unei retele de intarire.

Hidroizolatii terase

O terasa deschisa la o casa privata este confortabila si frumoasa. Dar bucuria de a bea un ceai in aer curat se incheie adesea odata cu debutul toamnei: baltile se aduna pe terasa, tavanul din camera de sub terasa este acoperit cu pete umede, iar mucegaiul incepe sa creasca pe peretele adiacent balconului. Care este problema? Lipsa sau erorile de hidroizolatii terase grave. Pentru a nu pierde constant timpul cu corectarea greselilor altor persoane, este necesar sa chemi firma de hidroizolatii terase, care va face lucrarea o singura data, dar corect si sigur.

Fiecare strat de impermeabilizare indeplineste o functie specifica. Prin urmare, nu trebuie sa economisesti materialele, deoarece absenta uneia dintre componente poate duce la refacerea lucrarilor. Hidroizolatia terasei impotriva vaporilor protejeaza stratul de izolare termica. Umezeala intra din camera de zi prin podeaua de beton si creeaza condens. Daca umiditatea intra in materialul de protectie termica, aceasta va creste semnificativ conductivitatea termica a acestuia.

Orice firma de succes care ofera servicii de hidroizolatii, ar trebui sa apeleze la servicii SEO in Bucuresti sau orasul de provenienta.

 

Related posts

Sisteme de incalzire exterioara – pentru o gradina vesnic verde

Adina Meyers

Cum construieşti pas cu pas o pergolă?

Adina Meyers

Amenajarea balconului: care este cea mai importantă etapă

Adina Meyers