Echipamente si materiale de constructii Solutii Constructive

Daikin România a lansat campania de responsabilitate socială „Plantăm Aer” prin care încearcă să aibă grijă de calitatea aerului interior și exterior

 Confortul clienților și grija față de mediul înconjurător sunt două dintre prioritățile Daikin, liderul mondial pe piața aparatelor de aer condiționat. Responsabil de-a lungul timpului de calitatea aerului din căminele voastre, acum își propune să contribuie și la îmbunătățirea aerului exterior. În acest sens, Daikin România a lansat în această vară campania de responsabilitate socială „Plantăm Aer”, care constă în plantarea unui copac pentru fiecare aparat de aer condiționat vândut, evidențiind, astfel, importanța unui aer sănătos în orice mediu. Campania se desfășoară în perioada 5 iunie – 15 septembrie 2017 și are ca obiectiv plantarea a peste 10.000 copaci în 15 județe din România.

“Ideea campaniei a pornit de la o inițiativă internă, în toamna anului trecut, atunci când am reușit să mobilizăm în doar câteva săptămâni mai mulți parteneri și să donăm suma necesară pentru plantarea a 1.400 de puieți într-o zonă afectată de alunecări de teren din județul Teleorman. Credem în puterea exemplului și că împreună putem face mai mult pentru protejarea naturii. Astfel, ne-am gândit să îi implicăm și pe clienții Daikin în povestea unui viitor mai verde, iar pentru fiecare unitate de aer condiționat split achiziționată în această vară, vom planta un copac”, a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin România.

Prin această acţiune, Daikin s-a alăturat inițiativei naționale de împădurire organizată de „Plantăm fapte bune în România” și a lansat o platformă dedicată – www.plantamaer.ro – unde clienții pot găsi mai multe informații referitoare la mecanismul campaniei, sfaturi eco-friendly și se pot înregistra, dacă doresc, ca voluntari la plantarea din ziua națională de împădurire, organizată de „Plantăm fapte bune în România” pe 18 Noiembrie 2017.

Conform Greenpace, 80% din suprafața acoperită de păduri a Terrei este distrusă, iar în România se taie peste 3 hectare de pădure la fiecare oră. Prin campania „Plantăm Aer”, desfășurată în colaborare cu inițiativa „Plantăm fapte bune în România”, Daikin își propune să atragă atenția asupra acestor semnale de alarmă și să încurajeze publicul larg să se implice în protecția și creșterea pădurilor pentru un viitor mai bun al generațiilor următoare.

Produsele înscrise în campanie sunt listate pe www.plantamaer.ro si pot fi achiziționate prin intermediul partenerilor autorizați Daikin din țară: http://www.daikin.ro/dealers/index.jsp.

Related posts

Crește valoarea de vânzare a proprietății prin amenajarea cu pavaj!

Adina Meyers

Case plutitoare si durabile

Adina Meyers

De la 1 martie se ieftinesc locuințele noi. Află cine are de câștigat

Adina Meyers