LifeStyle

Dacă vine toamna, ne găsești la BIFE!

Ca în fiecare an, sezonul proiectelor Nolte Home Studio de toamnă-iarnă debutează prin prezența sa la BIFE-SIM Expo: anul acesta, între 14 și 18 septembrie, la Romexpo. Vizitează-i în pavilionul C3, în cadrul Salonului de Bucătării.

BIFE-SIM este Târgul Internațional de mobilă, echipamente și accesorii organizat incă din 1991 de către Romexpo in parteneriat cu Asociația producătorilor de mobilă din România. Este un prilej de a prezenta o mică parte din ceea ce Nolte poate crea la comandă, adică aproape orice ai visat pentru bucătăria ta.

Vei găsi standul Nolte în pavilionul C3, în cadrul Salonului de Bucătării, unde te aștepteaptă cu prețuri reduse,cadouri inedite și condiții preferențiale de plată. Și, mai ales, cu o selecție din ceea ce face Nolte să se distingă printre producătorii de mobilă de peste 60 de ani, peste tot in lume.

Dacă vizitezi showroom-ul Nolte sau le trimiți planul, vei beneficia de o invitație gratuită. Scrie-le pe email la office@noltehomestudio.ro sau pe Facebook și iți vor răspunde cu toate detaliile pentru participare.

Citește mai mult aici.

Related posts

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox sau experiența de concert ca o petrecere în stilul Great Gatsby

Adina Meyers

8 alimente care te ajută să elimini toxinele din corp

Adina Meyers

Afla care sunt beneficiile dedicate performantei pentru sisteme de interfonie si tehnologii de ultima generatie

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe