LifeStyle

Dacă vine toamna, ne găsești la BIFE!

Ca în fiecare an, sezonul proiectelor Nolte Home Studio de toamnă-iarnă debutează prin prezența sa la BIFE-SIM Expo: anul acesta, între 14 și 18 septembrie, la Romexpo. Vizitează-i în pavilionul C3, în cadrul Salonului de Bucătării.

BIFE-SIM este Târgul Internațional de mobilă, echipamente și accesorii organizat incă din 1991 de către Romexpo in parteneriat cu Asociația producătorilor de mobilă din România. Este un prilej de a prezenta o mică parte din ceea ce Nolte poate crea la comandă, adică aproape orice ai visat pentru bucătăria ta.

Vei găsi standul Nolte în pavilionul C3, în cadrul Salonului de Bucătării, unde te aștepteaptă cu prețuri reduse,cadouri inedite și condiții preferențiale de plată. Și, mai ales, cu o selecție din ceea ce face Nolte să se distingă printre producătorii de mobilă de peste 60 de ani, peste tot in lume.

Dacă vizitezi showroom-ul Nolte sau le trimiți planul, vei beneficia de o invitație gratuită. Scrie-le pe email la office@noltehomestudio.ro sau pe Facebook și iți vor răspunde cu toate detaliile pentru participare.

Citește mai mult aici.

Related posts

6 plante care împrospătează aerul şi elimină compuşii toxici din locuinţa ta

Adina Meyers

O noua gama de Smart TV-uri de la Philips se comercializeaza exclusiv prin eMAG

Adina Meyers

Toamna asta, pluteati cu 10cm deasupra tututor cu Activia Light

Adina Meyers