LifeStyle

Curatenia de toamna, in 3 pasi simpli

Fie ca este vorba despre locul de munca sau de propria locuinta, pastrarea curateniei si igienizarea spatiilor este necesara, daca ne dorim o viata cat mai sanatoasa. In plus, atat pentru noi, cat si pentru cei din jurul nostru, nepastrarea curateniei poate fi in primul rand deranjanta, iar mai apoi, presupune chiar si un risc de imbolnavire.

Curatenia este fundamentala pentru orice persoana, de aceea, atunci cand cumparam solutii pentru curatat si igienizat, trebuie sa fim atenti la ce produse punem in cos.  Mediul in care traim este ideal dezvoltarii acarienilor si bacteriilor, iar curatenia este cea care ne ajuta sa ii evitam si sa ne pastram viata sanatoasa. 

Procesul de curatare a prafului si murdariei devine mai simplu ca niciodata, daca sunt folosite solutii de curatenie profesionale si echipamente menite sa faca munca exponential mai usoara.

  1. Toate spatiile trebuie curatate cu mare atentie la detalii. Praful trebuie bine sters, iar in cazul in care exista mochete sau covoare, acestea trebuie aspirate si dezinfectate cu atentie pentru a evita orice risc de alergii, mai ales in spatiul de lucru unde se sta cea mai mare parte a programului. Ideal ar fi ca praful sa se stearga bine si apoi sa se foloseasca detergenti profesionali pentru mochete sau covoare de la SANO. Produsele SANO sunt destinate uzului casnic, personal dar si profesional, care se remarca printr-o gama variata de detergenti,  consumabile din hartie, sapunuri lichide si geluri dezinfectante, lavete, odorizante pentru camera si alte produse pentru curatenie, toate avand rolul de a tine la distanta bacteriile.
  2. Recomandarea profesionistilor pentru o curatare si igienizare completa a tuturor spatiilor si suprafetelor, este sa avem la indemana, in primul rand, detergenti profesionali de suprafete, pentru fiecare tip de material in parte, gresie, faianta, pardoseli din lemn, ceramica, mobila sau suprafete din sticla. Pentru toalete, este bine sa se foloseasca produse antibacteriene, deoarece produsele clasice de curatat nu reusesc sa mai faca fata singure germenilor care devin tot mai rezistenti. Cele mai bune produse de curatare pentru toalete sunt dezinfectantii profesionali de suprafete. Mai mult decat atat, in bai trebuie sa avem grija si de inevitabila aparitie a mirosurilor neplacute. De aceea trebuie utilizate odorizante de toaleta si de camera, create special pentru indepartarea mirosurilor nedorite. Apoi, trebuie sa dispunem de toate echipamentele de curatenie necesare pentru a ne misca rapid: dispensere si dozatoare de cea mai buna calitate, matura, mop, lavete si aspiratoare profesionale.
  3. La final, dupa ce am terminat curatarea, spalarea si dezinfectarea corecta a spatiilor, pentru uscarea suprafetelor, sunt recomandate produsele de unica folosinta din hartie, care ajuta la combaterea raspandirii microbilor, precum prosoapele de hartie pliate si rolele de hartie, atat pentru uz casnic, cat si profesional. Specialistii recomanda produsele de unica folosinţa pentru uscarea suprafetelor, deoarece apa este un mediu in care bacteriile se dezvolta si se raspandesc rapid. Astfel, se evita transmiterea germenilor.

Alegerea produselor potrivite se face in cel mai scurt timp, mai ales atunci cand se apeleaza la firme dedicate solutiilor profesionale. Daca se indeplinesc cateva conditii simple si daca acestea sunt facute la timpul potrivit, igiena se va pastra in cele mai bune conditii. 

Related posts

Campania „Lumina pentru Ursici”: un loc fara lumina, suspendat intre pamant si cer

Adina Meyers

Get Status, o noua aplicatie de socializare

Adina Meyers

Mai cu multă operetă și musical

Adina Meyers