Oricine s-a trezit macar o data in viata cu durere de spate sau cu durere de cap din cauza unei saltele care nu reuseste sa mentina greutatea corpola. Un somn linistit este esential pentru minte, dar si pentru corp. Doar asa un om poate functiona in parametrii normali pe parcursul unei zile. Salteaua joaca un rol foarte important in zilele noastre, mai ales ca oamenii au ajuns sa petreaca tot mai mult timp in fata unui calculator. Momentul in care dorm trebuie sa fie unul relaxant si trebuie sa se bucure de cea mai confortabila pozitie.

In ultimul timp, tot mai multi oamenii au inteles ca au nevoie de o saltea de calitate, asa ca au inceput sa investeasca tot mai multi bani in produse de top. Rezultatele incep sa apara chiar dupa primul somn cand se simt asemenea unui nou nascut.

In general, atat femeile cat si barbatii au ajuns la concluzia ca nu trebuie sa arunce banii pe produse de proasta calitate doar pentru ca sunt mai ieftine. Raportul calitate-pret este unul foarte important, asa ca trebuie analizate foarte bine ofertele. Sanatatea fizica, dar si odihna sunt esentiale in buna functionare a oricarui om, iar acestea se afla in stransa legatura cu salteaua pe care dorm. O lista completa cu preturi saltele, in functie de model si dimensiune, poate fi gasita la magazinul online www.expert-saltele.ro

Sfaturi de care trebuie sa se tina cont la momentul alegerii unei saltele pentru pat

Momentul alegerii unei noi saltele este important iar decizia nu trebuie sa fie niciodata luata in graba. Exista mai multe modele si trebuie analizate fiecare in parte pentru a se putea lua cea mai buna decizie. Indicat ar fi ca inainte de a pleca la cumparaturi, sa fie foarte bine lectia invatata de acasa si sa nu se tina neaparat cont de sfatul unui vanzator care de cele mai multe ori vrea sa isi promoveze marfa. Apoi, exista varianta achizitionarii online, foarte sigura si eficienta.

Daca existe anumite afectiuni ale coloanei sau ale spatelui, in general, trebui apelat la sfatul unui medic specialist care sa recomande cea mai potrivita saltea. Este singurul in masura sa ia o astfel de decizie. Daca totul este normal din punct de vedere al sanatatii, cu un simplu research in mediul online se pot vedea calitatile fiecarei saltele in parte. In felul acesta, se poate creea o imagine de ansamblu asupra beneficiilor fiecarei saltele si se poate decide care dintre acestea este cea mai potrivita.

Potrivit  Expert-Saltele.ro cele mai bune saltele sunt cele care intrunesc toate necesitatile unei persoane, dar si ale partenerului acesteia. Nu trebuie sa se piarda din vedere sotul/sotia in momentul alegerii unei saltele noi.

Tipuri de saltele existente pe piata de profil

-Asadar, cea mai cunoscuta saltea este cea cu arcuri. Aceasta este potrivita unor persoane cu o conformatie mai mare, pentru ca nu se va deforma si va rezista o perioada cat mai lunga. Salteaua cu arcuri poate sustine o greutate mult mai mare decat salteaua cu spuma. Este indicat sa fie intoarsa pe cealalta parte la cateva luni pentru a nu forta rezistenta arcurilor un timp indelungat.

-Daca nu exista probleme foarte mari cu greutatea sau daca partenerul nu este un barbat robust, se poate alege salteaua din spuma de memorie. Este printre ultimele inovatii in materie de saltele de pe piata si a prins foarte bine la publicul consumator. Adaptabilitatea ei de mulare dupa forma corpului o transforma intr-una dintre cele mai cautate saltele la ora actuala. Are meritul de a asigura un somn mult mai profund, iar dorinta involuntara de a schimba pozitia in timpul somnului dispare. De asemenea, sustine foarte bine coloana si asigura o pozitie dreapta intreaga noapte.

-O alta varianta este reprezentata de salteaua din latex. Aceasta permite aerului sa circule in interior, ceea ce scade dramatic riscul de aparitie al acarienilor. Are si un anumit grad de duritate care confera un suport extraordinar pe toata perioada de utilizare.

Asa cum se poate observa exista cate o saltea pentru fiecare corp, dar si pentru fiecare buget. Alegerea se face in functie de nevoi si doar dupa o informare temeinica.

Related posts

Interior mic, spații pentru depozitare mari

Adina Meyers

Mobilier vintage si arta aborigena made in Australia

Adina Meyers

Amenajare in patru cuvinte: tinerete, vitalitate, prospetime, noutate

Adina Meyers