LifeStyle

Cu Rowenta câștigi de două ori – hairstyling profesional și premii care completează răsfățul

Rowenta te invită alături de prietenele tale în Salonul Fetelor – o campanie promoțională desfășurată la nivel național, în perioada 13 octombrie – 31 decembrie 2016, în care te poți înscrie dacă achiziționezi orice perie rotativă din gama Rowenta Brush Activ’.

Surprizele sunt pe măsura produsului, sofisticate și în pas cu cerințele vieții urbane, în era digitală. Odată ce ți-ai completat trusa de înfrumusețare cu o perie Rowenta Brush Activ’ și te-ai înscris pe salonulfetelor.ro, ai șansa să câștigi, săptămânal, unul din cele două vouchere Marionnaud, fiecare în valoare de 500 lei, sau marele premiu – un iPhone 7 cu selfie stick.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart – stilistul tău haute coiffure

Dacă alegerea ta se îndreaptă spre modelul Rowenta Brush Activ’ Nano Smart, vei avea alături cea mai eficientă și compactă perie rotativă, echipată cu tehnologii avansate. Peria are rotație automată și acțiune simultană de styling și uscare, asigurând rezultate profesionale, în confortul casei tale. Ți-o vei dori nu doar pentru performanțele sale, dar și pentru că este ușor de transportat și depozitat, datorită designului simplu și ergonomic.

Rowenta Brush Activ’ Nano Smart netezește firele rebele și anulează efectul de “electrizare”, prin acțiunea generatorului de ioni negativi încorporat, care reduce energia statică și tendința de încrețire a părului. Produsul dispune, de asemenea, și de un sistem îmbunătățit de uscare ce asigură o distribuire optimă a aerului pe toată suprafața periei.

Avantajele Rowenta Brush Activ’ Nano Smart nu se opresc aici: cele două tipuri de perii – de 50 mm si 30 mm – pe care le poți alterna în funcție de lungimea părului sau de tipul coafurii dorite, și setările adaptabile pentru viteză și temperatură fac din acest model alegerea ideală.

Gama de perii Rowenta Brush Activ’ e disponibilă în magazinele partenere – marile rețele de electro-retail, hypermarketuri și magazinele online.

Pentru mai multe detalii despre promoția națională Salonul Fetelor, accesează www.salonulfetelor.ro și www.rowenta.ro.

Articole similare

Mâncărurile preferate de bucureștenii care au ajuns în restaurante după două luni și jumătate: ciorbă de văcuță, sarmale, ciolan de porc, rață cu varză și papanași

Adina Meyers

Salata de vara cu rondele de branza de capra

Adina Meyers

MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC

Adina Meyers