Home LifeStyle Practic

Consumabilele de unică folosință din hârtie pentru o igienă perfectă

Șervețele din hârtie sunt consumabilele care au schimbat cursul istoriei, deoarece involuntar, au făcut ca totul în jurul nostru să fie mai steril. Spre deosebire de șervețelele sau batistele din bumbac, folosite în trecut, cele din hârtie sunt de unică folosință.

Magazinul sanito.ro, este exemplul perfect de furnizor de consumabile pentru curățenie, printre care se numără și consumabilele din hârtie de la producători de top.

În ziua de astăzi, indiferent de spațiul pe care îl gestionezi, fie că este vorba despre un restaurant, o clădire de birouri sau o clinică medicală, trebuie se le oferi celor care îți trec pragul condițiile necesare de curățenie și igienă. In aproape orice local vom găsi dispensere special pentru săpun lichid, produse hârtie de unică folosință și personal care să se ocupe de curățenie zilnic. Sanito.ro nu oferă doar prețuri avantajoase, dar și produse pe măsura care pot să curețe și cele mai încăpățânate pete. Având o gamă de detergenți de top de la Tork, magazinul poate să ofere, de la săpun lichid sau cremă, dezinfectanți pentru mâini, până la detergenți de rufe, mașini și accesorii de curățat suprafețe și prosoape pliate.

Consumabilele din hârtie comercializate de Sanito.ro sunt rezistente la umezeală și nu prezintă riscul de a se rupe imediat ce au intrat în contact cu mâinile ude.

Principalele categorii de produse din hârtie de unică folosință ce pot fi achiziționate de pe acest site, sunt următoarele:

  • Hartie Igienica
  • Prosoape Hârtie Pliate
  • Rolă prosop hârtie
  • Role hârtie industrială
  • Șervețele de Masă
  • Șervețele Faciale
  • Role Medicale și prosoape coafor
  • Fețe de masă

Prosoapele din hârtie, datorită faptului că sunt de unică folosință, ajută la o ștergere igienică a mâinilor, după ce acestea au fost spălate cu apă și săpun dezinfectant, prosoapele clasice adunând în timp bacterii și microbi, chiar și dupa câteva utilizări.

În spitale, produsele de unică folosință sunt și mai importante. Aici, igiena și curățenia trebuie realizate în amănunt, deoarece există multe bacterii și infecții ce se pot răspândi din cauza unei igiene precare. Streptococii, stafilococii sau orice alt tip de microbi și microorganisme se pot transmite și de la o simplă atingere a unei persoane infectate. De aceea, este imperativ să păstram curățenia la cel mai înalt nivel. Avem nevoie de săpunuri profesionale, de dezinfectanți cu grad ridicat de acțiune, detergenți speciali și consumabile de unică folosință din hârtie, toate de cea mai buna calitate. Pentru domeniul medical sunt recomandate și rolele medicale de tip cearceaf, care acopera igienic paturile pacienților și care sunt schimbate după fiecare pacient.

Prosoapele de hârtie de la Sanito.ro sunt apreciate de toți cei care le utilizează. Acestea pot să usuce mâinile eficient, să îndepărteze bacteriile și să producă cel mai mic grad de contaminare din mediul umed. Din punct de vedere al igienei, prosoapele de hârtie sunt superioare uscătoarelor de mâini. Acestea ar trebui recomandate în locatii unde igiena este crucială, inlcusiv în spitale, clinici, unități alimentare și multe altele.

Pentru a ne păstra sănătatea, igiena este principalul pion de care trebuie să ținem cont. De aceea, consumabilele de unică folosință din hârtie sunt indispensabile.

Related posts

Cum transformi o casa veche intr-o casa noua si confortabila

Adina Meyers

În plină ascensiune pe piață: VELUX România, lider în ferestre de mansardă, are un nou sediu!

Adina Meyers

Platoul din Colectia CESIRO ”Intoarcere la traditie”, remarcat la AMBIENTE

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe