LifeStyle

Văcuta Veselă® și Chef Sebok, într-o vizită delicioasă la redacția România Liberă

 Pe 26 septembrie, Văcuța Veselă® l-a invitat pe Chef Henrik Sebok în redacția România Liberă. Maestrul bucătar, cunoscut de români de la Master Chef sau pentru preparatele rafinate de la Sheraton Bucharest Hotel, a pregătit câteva delicii folosind Văcuta Veselă®, brânza topită acum disponibilă într-o rețetă cu 0 E-uri.

Fără aditivi, stabilizatori sau arome artificiale, Văcuta Veselă® este produsă doar din lapte, smântână și brânzeturi maturate precum Cheddar sau branză de vaci.

Chef Sebok i-a încântat pe jurnaliști cu mai multe preparate, printre care ceșcuțe de castraveți proaspete, macarons sărate și supă delicioasă de dovleac, toate rețetele fiind puse în valoare de savoarea branzei topite Văcuta Veselă®

După mai bine de 20 de ani, Grupul BeL a atins un prag important în programul său de cercetare. Începând cu aprilie 2016, în Republica Cehă, Bel a introdus prima versiune fără aditivi de Văcuta Veselă®, produsă cu 100% ingrediente de calitate pe bază de lapte.

Deși nu există studii științifice care să pună la îndoială siguranța aditivilor folosiți în brânzeturile sale, Bel este atent la cerințele unui segment de consumatori atenti la aditivi. A decis astfel să ofere o rețetă cu 0 E-uri pentru Văcuța Veselă®, folosind doar ingrediente derivate din lactate.

Compania Bel doreste să continue trendul către reducerea numărului de aditivi din toate produsele sale ce conțin acum aditivi și, în mod ideal, să renunțe la aditivi de fiecare dată când este tehnic posibil și atâta vreme cât standardele înalte de siguranță și sănătate pot fi întâlnite, iar consumatorii aprobă proprietățile noii rețete, i.e. gust, miros și textură.

 Marcă de referință a grupului Bel, brânza topită Văcuța Veselă® are un gust delicios, textura sa fină cucerind, de fiecare dată, chiar și cei mai exigenți consumatori din cele peste 120 de țări în care acest brand este prezent.

Fiind deja un produs cu tradiție și pe piața românească, Văcuța Veselă® rămâne pentru consumatorii români un prilej de bună dispoziție și savoare. Invităm consumatorii să încerce noua rețetă și să înțeleagă de ce, cu Văcuța Veselă®, Zâmbești de te topești!

Related posts

O noua moda pentru copii – aparatele de fitness pentru interior

Adina Meyers

Liviu Balint de la Masterchef este brand ambasadorul Podravka Romania

Adina Meyers

Bec stilizat

Adina Meyers