Prima data am cumparat terenul si apoi am inceput sa ne documentam temeinic in domeniul constructiilor si sa cautam proiecte de casa. Zona in care ne-am construit casa o stiam de mult timp si ne-a placut mereu din cauza apropierii fata de padure si de oras. Aici era un teren aflat in proprietatea unor batrani si, inca din prima clipa, i-am vazut potentialul. Ne-am uitat unul la celalalt si am stiu ca aici ne vom construi casa”, ne-au povestit proprietarii, care pastreaza si acum proiectul gasit in Revista „Planul Casei Mele”, dupa care s-au inspirat.

Ei spun ca si-au dorit o casa cu o arhitectura moderna, care sa le aminteasca de vacanta, asa ca au ales stilul mediteraneean, cu glafuri din marmura si soclu placat cu piatra naturala. „Casa este pe structura de stalpi si cadre din beton cu pereti de caramida. Cel mai mare atu al casei il constituie terenul care este situat in imediata vecinatate a padurii de salcam, brazi, tei si mesteacan, care ofera, in orice anotimp, o priveliste fermecatoare”, au mai spus proprietarii.

Pe langa arhitectura spectaculoasa, casa are si o multime de facilitati, printre care: sistem de alarma si supraveghere video, poarta actionata electric, curte pavata pentru sase masini, curent electric trifazat, canalizare proprie inclusiv pentru apele pluviale din curte, sistem de aspirare centralizata pentru parter si etaj, instalatie de osmoza si ionizare a apei potabile, instalatie de iluminat arhitectural, bazin ornamental ambiental pentru terasa de la intrare cu iluminare cu leduri si fantana arteziana, miniteren tenis pe platforma de beton, piscina supraterana demontabila partial pentru perioada rece, cu acces de pe terasa mica a casei, termosemineu de 27 kw cu doua fete, placat cu piatra naturala si teren de joaca pentru copii.

Cea de la intrare este placata cu gresie cu insertii metalice si este prevazuta cu un bazin ornamental si spatiu verde cu plante ornamentale iluminate cu spoturi exterioare. Peretele de la intrarea in imobil este placat cu piatra naturala, fiind iluminat cu un set de spoturi de tavan care ilumineaza decorativ zona. Terasa mica amplasata in spatele casei, cu vedere spre padure, este invelita cu un acoperis semisuspendat cu tavan din lamele din lemn, iluminata cu spoturi si avand pardoseala din lemn exotic. Terasa este amenajata ca loc de luat masa in zilele calduroase si are acces direct la baie si piscina. Terasa mare este prevazuta ca o prelungire a livingului, fiind dotata cu pardoseala din WPC. Zona este acoperita, in stil roman, cu copertina din material textil cu proprietati de umbrire. Copertina este amenajata pe stalpi din lemn lamelar. Nu in ultimul rand, terasa de la etaj are o dimensiune de 90 mp, cu pardoseala din WPC, iluminata cu spoturi de exterior, cu balustrada metalica si glafuri de marmura.

Mai multe fotografii si informatii in numarul de septembrie al Revistei Casa Mea. 

Casa de vanzare
Contact: 0745.076.701

Related posts

Sport Blender de la Electrolux – companionul perfect al atletilor urbani

Adina Meyers

9 sfaturi pentru amenajarea unei bucătării rustice

Adina Meyers

Cele mai întâlnite greșeli la instalarea ușilor

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe