Pentru serile speciale alaturi de familie, poti sa recurgi la retete care se prepara usor si rapid. Iti propunem sa jonglezi cu cele mai savuroase ingrediente si sa le oferi celor dragi o gustare de seara delicioasa: Cartofi umpluti cu broccoli si pui.
Simte gustul traditional de la Koliba si ofera-le apropiatilor experienta gustului de neuitat!
Ingrediente:
6 cartofi mari
ulei de masline
50 g unt premium de la Koliba
½ cana iaurt
piper macinat
1 cana broccoli (fiert)
1 cana pui fiert
5 felii bacon tocat
cascaval ras de la Koliba
Mod de preparare:
Incalzim cuptorul si intre timp spalam cartofii, ii ungem cu putin ulei de masline si presaram un varf de sare pe suprafata acestora. Ii bagam la cuptor pentru 45 min. pana devin fragezi. Dupa ce ii scoatem de la cuptor, ii taiem pe lung, astfel incat sa putem scoate miezul cartofului, pe care il punem intr-un vas adanc. In acest vas vom adauga untul, cascavalul ras de la Koliba si iaurtul, amestecam energic pana obtinem o compozitie omogena si adaugam sare si piper dupa gust. Asezam apoi amestecul inapoi in cojile de cartofi, peste care adaugam broccoli si pui, apasand daca este necesar. Presaram cateva feliute de bacon deasupra si apoi introducem cartofii umpluti la cuptor pentru inca 10 min. Preparatul pentru o cina in tihna alaturi de cei dragi este gata de a fi savurat!
Koliba te invita la cina si iti ureaza pofta buna!