Home

Care sunt acei adezivi de inalta calitate folositi pentru lipirea lemnului?

Anumiti adezivi trebuie sa fie extrem de rezistenti, sa ofere functionalitati pentru protejarea impotriva umiditatii, sa reziste la temperaturi atat scazute cat si ridicate, precum si la expunerea altor facturi care ar putea afecta lemnul. 

In industria prelucrarii lemnului intotdeauna trebuie sa aveti grija ce adezivi alegeti pentru lipirea lemnului in conditii prielnice pentru dezvoltarea proiectelor personale sau tip industriale.

Lipirea lemnului reprezinta o procedura importanta pentru realizarea lucrarilor din lemn. De ce? Pentru ca in functie de cum se realizeaza lipirea lemnului se va obtine o lucrare calitativa sau una care va ridica probleme ulterioare.  

Pentru lipirea lemnului sa iau in considerare imbinarea diferitelor elemente confectionate din lemn

Fara aceasta procedura nu s-ar putea realiza produsul final. De exemplu, lemnul este lipit pentru realizarea unor usi, ferestre, pardoseli, garduri, case, mobilier etc.

Compania KLEBROM ofera produse de inalta calitate pentru realizarea celor mai calitative produse finale.

Cu o experienta vasta de peste 20 de ani de activitate, firma romaneasca infiintata la Brasov, KLEBROM, comercializeaza si importa o gama foarte variata de adezivi care sunt necesari pentru lipirea lemnului. Acesti adezivi sunt in principal fabricati in Germania de compania KLEBCHEMIE GmbH.

Compania germana KLEBCHEMIE GmbH este lider mondial pe piata realizarii de adezivi calitativi care respecta toate normele de securitate si de tehnica din industrie.

Acesti adezivi importati de compania romaneasca KLEBROM pot sa fie utilizati la procesul de lipire a lemnului provenit din Europa sau Asia, fiind de un adevarat folos pentru confectionarea diferitelor obiecte din lemn. Caracteristicile si proprietatile acestor adezivi ajuta la imbinarea rapida a elementelor din lemn precum si la durabilitatea acestora in timp.

Adezivii comercializati de firma KLEBROM pentru lipirea lemnului confera o calitate superioara acestei proceduri, astfel incat, nu exista niciun risc ca elementele din lemn lipite cu ajutorul lor sa se dezlipeasca sau sa se degradeze.

Aplicarea adezivilor se realizeaza printr-un procedeu deosebit de simplu, prin utilizarea unei spatule. De asemenea, pentru rezultate exceptionale care sa ofere o durabilitate in timp pentru lipirea lemnului este suficienta aplicarea acestor adezivi doar pe o parte.

KLEBROM pune la dispozitia clientilor solutii eficiente care sa corespunda cu necesitatile acestora!

Compania romaneasca KLEBROM are sediul in Brasov si este specializata in comercializarea si importarea unor adezivi pentru lemn de inalta calitate. Acesti adezivi pot sa fie utilizati pentru o gama larga de lucrari care presupun lipirea lemnului.

Fie ca reprezinti o companie producatoare de produse din lemn (usi, ferestre, parhet, mobilier etc.) sau iti doresti sa iti realizezi singur diverse obiecte din lemn, poti apela cu incredere la adezivii comercializati de KLEBROM. Compania ofera produse destinate atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice. Aceste produse vin la pachet cu garantia calitatii superioare si a durabilitatii in timp.

Lipirea lemnului cu ajutorul acestor adezivi este unica, atat pentru produsele din lemn care sunt destinate pentru interior, cat si pentru produsele destinate exteriorului.

Specialistii KLEBROM iti ofera absolut toate informatiile tehnice de care ai nevoie pentru utilizarea acestor produse, la numerele de telefon:

  • 0268/ 411 367
  • 0726/ 159 136

Sau pe adresa de email office@klebrom.ro

Plaseaza o comanda fie apeland la numerele de telefon de mai sus, fie prin completarea formularului de comanda disponibil pe website https://www.klebrom.ro/  

 

 

 

 

 

Related posts

Cum să oferi cele mai inspirate cadouri de casă nouă? 

Adina Meyers

Primul Show Fashion în format video din România

Adina Meyers

Radiatoarele ideale pentru casa

Adina Meyers