LifeStyle

Calitate la un pret accesibil cu masinile de spalat vase Miele din gama “Active”

Miele ofera o alternativa pentru cei care doresc sa-si achizitioneze o masina de spalat vase premium, la un pret rezonabil. Pe piata din România se gasesc masinile de spalat vase din gama “Active” care au o capacitate de incarcare pentru 13 sau 14 seturi de vase si pot fi cumparate la un pret care porneste de la 2.670 de lei.

Modelele din aceasta serie includ toate tipurile de masini de spalat vase, de la modelele de sine statatoare, la cele incorporabile. Ele dispun de cinci programe de spalare (Eco, Automat, Normal, Intensiv, Sensibil), precum si de optiunea de spalare rapida. De asemenea, masinile de spalat vase din aceasta serie mai sunt dotate cu functia exclusiva Miele ComfortClose pentru inchiderea si deschiderea usoara a usii. Modelele au si cosuri reglabile pe inaltime, chiar si la incarcare maxima. Cosul inferior ofera o mai mare libertate de aranjare a veselei si, in functie de preferinte, clientii pot opta intre un cos special pentru tacâmuri si uscatorul pentru tacâmuri patentat Miele. Uscatorul este disponibil gratuit indiferent de model, independent sau incorporabil.

 „Aceasta gama de masini de spalat vase de la Miele este adresata in special tinerilor care cumpara pentru prima data un produs din aceasta categorie, oferindu-le o alternativa mai accesibila”, declara Loredana Butnaru, director de vânzari Miele România.

Alte functii de care dispun masinile de spalat vase din gama “Active” sunt “Start intârziat” pentru amânarea inceperii programului cu pâna la 24 de ore, “Turbo” pentru reducerea duratei programului si EcoSensor Plus pentru un consum de energie redus.

De mentionat este sistemul de dedurizare a apei adaptabil la maxim 70 de grade dH si controlul electronic al nivelului de duritate al apei pentru ca utilizatorii sa aiba rezultate optime de spalare.

Modelele  sunt facute sa reziste cel putin 20 de ani, au clasa de eficienta energetica A+, iar nivelul de zgomot este de doar 46 dB, masina fiind extrem de silentioasa.

 

 

Related posts

Concurs Gerovital: afla daca esti una dintre cele trei castigatoare!

Adina Meyers

Trei zile de rafinament si eleganta la Palatul Noblesse: Luxury Lifestyle Fair

Adina Meyers

inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelență în inovație în design interior

Adina Meyers