LifeStyle

Bun venit, copilărie!

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită, în perioada 1-3 iunie 2018, la o serie de evenimente dedicate celor mici, dar și celor mari. Programul va debuta pe 1 iunie, la orele 10:00, cu premierea copiilor participanți la concursul și expoziția de artă „Satul… în inima copiilor de la oraș” și va continua cu concertul „Primăvară… tot în floare!”, susținut de corul „Cantus” al Liceului de Arte „Victor Giuleanu” din Râmnicu-Vâlcea, grup coordonat de profesorul Marian Stroe.

În aceeași zi vom avea o nouă ediție a îndrăgitului concurs cu premii „De-a bușilea prin Muzeul Satului”. După succesul primei ediții, realizat în parteneriat cu „Photography Studio – Kids & Family”, anul acesta așteptăm să premiem din nou micii participanți de până la doi ani, în spațiul mirific de la Muzeul Satului. Concursul „De-a bușilea…” va avea loc pe Pajiştea Moişeni, în apropierea intrării principale în muzeu. Înscrierile vor începe de la ora 10.00. Micuţii vor trebui să parcurgă o distanţă de cinci metri şi concursul se va desfăşura în etape, cu câte cinci bebeluşi pentru fiecare repriză. Câştigătorul este cel care atinge cel mai repede linia de sosire, iar câştigătorul final se stabileşte după încheierea tuturor reprizelor conform timpului de parcurgere al distanței. Cu sprijinul Aqua Carpatica, toți copiii vor câștiga o jucărie de pluș, iar Premiul cel mare va fi un sistem de purtare cu motive tradiționale de la Casa Zamfirei.

Totodată, pe parcursul celor trei zile de eveniment vor fi ateliere de desen, modelaj în lut și păpuși, „Târgul copiilor” – târg de jucării, carte pentru copii și dulciuri de sezon, precum și expoziția fotografei Cristina Nichituș Roncea, „Chipuri de copii în Țara Minunilor”. Vă așteptăm cu drag!

Related posts

Aragazul mixt de la Electrolux – inovatie in bucataria ta

Adina Meyers

De-a avangarda

Adina Meyers

Parisul cunoaste o crestere pe segmentul de lux

Adina Meyers