Home

Buchete de crini

Buchetele de crini sunt elegante si fermecatoare, creand impresii puternice asupra oamenilor inca din cele mai vechi timpuri. Incantatoarele buchete de flori cu crini beneficieaza de puritatea si de natura regala a acestor minunatii ale naturii. Crinii au aparut in diverse mitologii ale vechilor popoare, in numeroase opere artistice, in episoade biblice, precum si in bucataria unor popoare asiatice. Crinii sunt folositi in buchete si aranjamente pentru a semnifica frumusetea, tineretea, renasterea si reinnoirea. Numeroase buchete florale cu crini sunt oferite in cele mai diverse ocazii, pentru a exprima aprecierea si simpatia, pentru a multumi sau a-ti arata recunostinta, pentru a-i ura unei persoane dragi o viata indelungata si prospera, precum si multa sanatate

Buchete de crini si semnificatie in functie de culoare

Semnificatia buchetelor de crini poate diferi in functie de culoarea acestora, asadar este bine de stiut ce reprezinta culoarea fiecarui crin pentru a fi sigur ca mesajul transmis de tine este exact cel la care te-ai gandit.

Crinul alb este o floare importanta pentru crestini deoarece ea simbolizeaza puritatea Fecioarei Maria. In epoca Victoriana crinii albi erau reprezentarea inocentei, a virtutii si a curateniei. Buchetele cu crini albi sunt delicate si luminoase, exprimand cele mai sincere emotii si respectul adanc. Aranjamentele cu crini sunt folosite pentru a da incaperii un aer de acalmie si pace, aceste flori avand darul de a te relaxa si de a te ajuta sa te concentrezi mai bine.

Crinul roz reprezinta sentimentele materne, dragostea sincera, neconditionata, fiind un cadou bun pentru proaspetele mamici si fetite. Crinii roz simbolizeaza devotamentul si prietenia durabila, bucuria, prosperitatea si speranta. Ofera un buchet cu crini roz unei persoane ambitioase pentru a o incuraja sa isi urmeze visurile. Crinul roz cu petale punctate, sau Stargazer cum mai este el numit, deoarece aminteste de bolta instelata, semnifica aspiratiile inalte, oportunitatile neingradite si succesul financiar, fiind asadar o alegere potrivita pentru un buchet business.

Crinul rosu aduce pasiunea, dorinta si iubirea, fiind o expresie a romantismului, in special cu alte tipuri de flori, cum ar fi trandafirii. Crinii rosii mai pot fi un simbol al mandriei si al determinarii, fiind asociati persoanelor puternice care stiu ce vor. Buchetele si aranjamentele florale ce contin crini rosii sunt o sursa buna de inspiratie si energie, stimuland creativitatea si starnind pofta de a realiza lucruri marete. Rosul este o culoare intensa si impulsiva, iar buchetele ce folosesc crini rosii transmit entuziasmul si curajul acestor flori.

Crinii galbeni sunt veseli si optimisti, insufletind atmosfera prin culoarea lor vibranta si energica. Buchetele cu crini galbeni sunt oferite pentru a infrumuseta ziua unei persoane apropiate, pentru a-i ura multa fericire si sanatate, daruindu-i prospetimea, parfumul si zambetul acestor minunate flori. Aranjamentele cu crini galbeni beneficiaza de bucuria lor, comunicand gandurile bune si sentimentele de prietenie. Crinii galbeni pot fi folositi ca element central in aranjamente sau pot crea un contrast puternic pentru a pune in valoare alte flori.

Crini – istorie si legende

Numeroasele specii de crini, aproximativ o suta, isi gasesc, in mare parte, originea in emisfera nordica, in Asia, Europa si America de Nord. Plantele se dezvolta din bulbi, producand tulpini cu multe frunze si flori largi, puternic inmiresmate. Fresce reprezentand aceste flori au fost descoperite in insula Creta, datand de aproximativ 3500 de ani. In mitologia greceasca, o legenda povesteste despre aparitia crinilor atunci cand Hercule, fiind alaptat de Hera, a varsat cateva picaturi de lapte, din care au rasarit crinii. Intr-una din legendele romane, zeita Venus, geloasa pe frumusetea acestei flori, a incercat sa o sluteasca, facand sa ii creasca un pistil din centrul petalelor. In perioada medievala, in Europa, crinul stilizat era folosit ca un simbol al nobletii, aparand in special pe stemele franceze. In prezent, crinul este cultivat in mod extins, obtinandu-se numeroase specii noi in culori diferite si petale cu modele diverse. Este o planta ce rezista atat in mediul exterior cat si in interior.

Comanda buchete de crini pentru momentele speciale

Pentru a le face o bucurie sincera celor dragi, comanda un buchet sau aranjament de crini parfumati la cel mai bun pret, dintr-o florarie online, asa cum este Flori.ro, si lasa farmecul si eleganta acestuia sa cucereasca inimile. Alege produsul favorit dintre buchetele clasice sau aranjamentele elegante si cumpara crini proaspeti si inmiresmati pentru toate ocaziile. Personalul calificat este atent la fiecare detaliu si se va asigura ca produsul final sa arate asa cum apare in poza siteului, pentru ca tu sa te bucuri de splendoarea acestor flori minunate.

Livrare buchete de crini in Bucuresti si Romania

Atunci cand doresti sa aduci un plus de stil si farmec unui eveniment important, alege livrarea aranjamentelor si a buchetelor de crini la locatia aleasa, in Bucuresti sau in alt oras al tarii, iar acestea vor fi trimise prin curier rapid. Livrarea crinilor se efectueaza in cele mai bune conditii, florile fiind tinute permanent in apa si la o temperatura constanta. Trimite buchete florale cu crini persoanelor la care tii cu adevarat si lasa forma unica a petalelor sa comunice afectiunea sufletului tau.

Related posts

Incalzirea prin film cu infrarosu

Adina Meyers

Cum exploatezi tot spațiul dintr-o cameră mică

Adina Meyers

Realizaţi singuri decoraţiunile pentru Halloween!

Adina Meyers