LifeStyle

Brico Depot sarbatoreste finalizarea procesului de transformare a magazinelor achizitionate in 2013 si anunta deschiderea oficiala a celui mai nou depozit, Brico Depot Baneasa

Brico Depot, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piata de DIY si home improvement, si al treilea ca marime la nivel mondial, sarbatoreste in aceasta toamna finalizarea procesului de transformare a celor 15 magazine achizitionate in 2013. Cel mai nou depozit, Brico Depot Baneasa, va avea deschiderea oficiala pe 4 septembrie, la ora 07:00.

Cu o suprafata de 7500 metri patrati, magazinul din nordul Capitalei a ramas deschis pentru clientii sai pe toata durata lucrarilor de transformare. Intregul proces de reamenajare a fost finalizat intr-un timp record de numai 11 saptamani. Datorita pozitiei sale privilegiate, depozitul din Baneasa este atractia principala a profesionistilor si a pasionatilor de bricolaj si completeaza cu succes seria unitatilor achizitionate in 2013 si transformate dupa modelul consacrat al Brico Depot.

Depozitul este structurat intr-un format usor de parcurs, mentinand cele trei zone principale:

– Materiale de constructii

– Renovarea locuintei

– Amenajari interioare

Ne bucuram ca am incheiat procesul de transfomare al tuturor unitatilor, la mai putin de doi ani de prezenta pe piata din Romania si suntem mandri ca am reusit sa implementam cu succes conceptul Brico Depot si in magazinul din Baneasa. A fost un proces dificil, o perioada de munca sustinuta si dedicare, la care echipele Brico Depot si-au adus un aport semnificativ. In continuare, ne propunem sa actionam cu aceeasi perseverenta si profesionalism pentru a dezvolta in 2016 notorietatea marcii Brico Depot in Romania. Le multumim echipelor care au fost foarte eficiente in finalizarea lucrarilor de transformare pentru depozitul din Baneasa, ce se adauga acum celor trei unitati deja operationale din Bucuresti.

Ii invitam pe clientii nostri sa descopere noul depozit si sa sarbatoreasca alaturi de noi deschiderea sa oficiala, ce va avea loc vineri 4 septembrie de la ora 07:00”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Depot Romania.

Tot in aceasta perioada, Brico Depot lanseaza aplicatia mobila gratuita pe IOS si ANDROID – „BRICODEPOT”, dar si catalogul ONLINE pe www.bricodepot.ro, doua instrumente utile prin care clientii pot verifica in timp real stocurile disponibile din fiecare depozit, cu un simplu click.

Gamele de produse sunt actualizate zilnic, profesionistii eficientizandu-si in mod semnificativ timpul dedicat cumparaturilor.

In plus, pana pe 30 septembrie, toti clientii care achizitioneaza produse din depozitele Brico Depot pot beneficia de oferte de finantare si de credite personalizate prin biroul BRICO CREDIT, dezvoltat in parteneriat cu BRD Finance si ERB Retail Services. Produsele pot fi achizitionate cu dobanda zero pana la 12 rate lunare, pentru cumparaturi de minimum 500 lei.

Conceptul Brico Depot are la baza patru valori esentiale:

  1. Cele mai mici preturi in fiecare zi

Formula de business Brico Depot este intrinsec legata de pret: cele mai mici preturi sunt in fiecare zi la Brico Depot, pentru toate gamele de produse.

  1. Comert subliniat de produse "ARIVAJ"

Brico Depot mentine constant pasul cu dinamica ofertei comerciale din piata prin introducerea produselor „ARIVAJ”. Ce este un „ARIVAJ”? Un produs vandut in cantitate limitata, care nu se gaseste in gama permanenta, vandut la un pret foarte mic, sub media pietei.

  1. Unitati de tip „depozit”

Unicitatea formulei de business Brico Depot este de asemenea evidentiata prin magazinele sale – depozite robuste, create pentru eficienta, conforme cu asteptarile clientilor care isi doresc sa economiseasca timp pretios pentru proiectele lor.

  1. Volum si autoservire

Atat profesionistilor cat si amatorilor pasionati de bricolaj, Brico Depot le propune o oferta in cantitati industriale, disponibila imediat prin autoservire. Volumele mari permit mentinerea preturilor mici. La Brico Depot clientii gasesc produse indiferent de cantitatea necesara si au astfel avantajul inceperii lucrarilor imediat.

Deschizandu-si usile in fiecare zi de la ora 07:00, Brico Depot a devenit la mai putin de doi ani de la intrarea pe piata locala, reperul profesionistilor si mesterilor in bricolaj. 

Related posts

Roca invita arhitectii sa reinventeze baile Bibliotecii Centrale Universitare

Adina Meyers

Rezultate surprinzătoare ale unui studiu IKEA. Bucureștenii se simt în siguranță și interacționează cu cei dragi acasă

Adina Meyers

ROMUL NUTIU furioso!

Adina Meyers