LifeStyle

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: un cadou inspirat de Valentine’s Day

Pentru adeptii cadourilor elegante, dar si practice, aspiratorul Electrolux Ergorapido este cu siguranta o idee buna pentru Valentine’s Day. Fiind un aspirator 2 in 1, Ergorapido va fi un ajutor de neinlocuit pentru obtinerea unei curatenii instant, aducand si un plus de stil locuintei.

Esti in cautarea cadoului perfect pentru Valentine’s Day sau iti doresti sa primesti un dar deosebit? Iata cateva motive pentru care Ergorapido de la Electrolux merita un loc pe lista ta de dorinte: manevrabilitatea sa excelenta te asigura ca acesta va aspira rapid bucataria, ajungand chiar si in cele mai greu accesibile spatii si lasand in urma o curatenie impecabila. Mai mult, LED-urile amplasate in partea din fata a periei aspiratorului vor asigura o vizibilitate sporita pentru rezultate excelente.

Datorita functiei 2 in 1, cu o simpla apasare de buton, unitatea de mana se detaseaza, pentru a putea aspira firimiturile ramase pe masa dupa cina. De asemenea, cu ea vei putea curata rapid blatul din bucatarie, pentru a scapa de grija curateniei, dupa gatit.

Dotata cu tehnologia BrushRollClean™, peria Ergorapido va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza. Astfel, este eliminat neplacutul proces de curatare manuala a acesteia. Firele de par si scamele vor fi aspirate in containerul de praf care, datorita sistemului patentat de golire, va putea fi curatat cu usurinta, fara ca praful sa se intoarca in casa.

Cu un design modern si elegant, Ergorapido 2 in 1 poate fi depozitat oriunde. Cele 5 culori in care este disponibil, rosu, negru, gri, gri metalizat si ciocolatiu, se vor potrivi perfect cu interiorul casei, iar liniile curbe și placute il vor transforma rapid intr-o adevarata bijuterie casnica.

Astfel, tot ce-ti va ramane de facut este sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de jumatatea ta si sa lasi curatenia pe seama Ergorapido 2 in 1!

Related posts

Curs gratuit de incondeiat oua si curs gratuit pentru invatarea colindelor de florii si a cantarilor prohodului

Adina Meyers

Gama Dyson, leader mondial in electrocasnice, s-a lansat oficial in Romania

Adina Meyers

Biblioteca vie “Decid pentru mine!”

Adina Meyers