LifeStyle

Aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1: ajutorul instant de dupa mesele in familie

Orice masa in familie inseamna, pe langa un prilej de bucurie, si multe firimituri ramase in urma. Astfel, chiar daca inainte de Paste ai alocat mult timp curateniei de primavara, dupa doar cateva zile, este posibil ca eforturile tale sa nu mai fie atat de vizibile.

Pentru a evita ca rezultatele curateniei sa dispara intr-o clipa, foloseste aspiratorul Electrolux Ergorapido 2 in 1, care este destinat curateniei instant. Astfel, vei putea curata imediat si cu usurinta firmiturile ramase in urma meselor in familie, resturile de mancare si orice mic accident in bucatarie, evitand acumularea murdariei, care ti-ar putea da „batai de cap” la curatenia saptamanala. De asemenea, cu ajutorul Electrolux Ergorapido, vei putea face mici retusuri, asigurandu-te ca lasi mereu in urma ta o curatenie impecabila.

Datorita manevrabilitatii sale excelente si rotilor mari, vei putea aspira rapid chiar si cele mai greu accesibile spatii, iar datorita LED-urilor amplasate in partea din fata a periei, vei avea o vizibilitate sporita chiar si sub canapea sau dulapuri. De asemenea, datorita functiei 2 in 1, cu o simpla apasare de buton, unitatea de mana se detaseaza, pentru a putea aspira firimiturile ramase pe masa sau pe blatul din bucatarie. Astfel, vei putea scapa intr-o clipa de grija curateniei, dupa mesele in familie.

Dotata cu tehnologia BrushRollClean™, peria Ergorapido va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza. Firele de par si scamele vor fi aspirate in containerul de praf care, datorita sistemului patentat de golire, va putea fi curatat cu usurinta, fara ca praful sa se intoarca in casa. Astfel, este eliminat neplacutul proces de curatare manuala a acestuia.

Cu un design modern si elegant, Electrolux Ergorapido 2 in 1 poate fi depozitat oriunde. Cele 5 culori in care este disponibil, rosu, negru, gri, gri metalizat si ciocolatiu, se vor potrivi perfect cu stilul casei tale, iar liniile curbe și placute te vor convinge rapid ca nu mai este nevoie sa il depozitezi in debara.

Astfel, tot ce-ti va ramane de facut este sa te bucuri de clipele petrecute alaturi de familia ta si sa lasi retusurile curateniei pe seama Electrolux Ergorapido 2 in 1!

Related posts

Romania, in finala concursului international Electrolux Design Lab

Adina Meyers

Baritonul Iordache Basalic premiat la Bruxelles

Adina Meyers

Amber Technologies participa la EXPO CASA MEA

Adina Meyers