Image default
LifeStyle

Alexandra Stan, speaker la conferinta internationala de muzica din Polonia

Prezenta in topurile internationale inca de la inceputul carierei din 2009, Alexandra Stan a fost invitata ca speaker la evenimentul Creativity Days din Polonia.

Conferinta dedicata exportului de muzica se afla la cea de-a treia editie, iar de data aceasta, in centrul atentiei au fost pietele muzicale din Romania si Canada.

Printre subiectele discutate in cadrul conferintei, la care au participat intre 350-450 specialisti din muzica, s-au numarat: cum sa creezi un brand international, cum sa te adaptezi la noile tehnologii, compozitie si drepturi de autor, distribuirea muzicii pe diferite platforme etc.

Alexandra Stan a vorbit despre traseul ei muzical, despre evolutie, despre cum e sa fii artist international inca de la inceputul carierei, dupa cum spune: “Mi-a facut placere sa impartasesc cu un public avizat experientele avute de-a lungul celor aproape 10 ani de cariera, timp in care am trecut prin numeroase situatii, am invatat, am creat, am colaborat cu alti artisti si m-am maturizat. Iar cel mai important pentru mine este faptul ca mi-am facut un fanbase care este alaturi de mine tot timpul”.

Dupa intoarcerea din Polonia, Alexandra Stan continua promovarea albumului “Mami” in Romania, Ucraina si Dubai. 

Articole similare

Află cele mai noi tendințe în materie de frumusețe la Cosmetics Beauty Hair 2018

comunicat de presa

Noutati de ultima ora despre aniversarea Radio Romania Muzical

RL online

Lansare oficiala Terex: Superlift 3800

RL online

Lasă un comentariu