Peisajul rural din Cornwall, Anglia, încântă cu arhitectura rustică, plină de șarm englezesc. Oriunde ai privi, găsești o căsuță în care ți-ar plăcea să locuiești. Între ele, am descoperit una de la 1688, pe care nu o putem încadra decât într-un melanj de stiluri: „vintage-country-glamour”!

Ca multe locuințe  tip „cottage”, căsuța noastră are ziduri groase, ferestre mici și tavane joase. Pentru a da luminozitate interiorului, proprietarii au vopsit totul în alb. Candelabrele aduc strălucire și eleganță decorului vintage-country, în timp ce oglinzile luxoase ajută la dispersia luminii în interior.

La parter se află sufrageria și zona de luat masa. Bucătăria și baia au fost amplasate într-o anexă construită recent, însă proprietarii au păstrat și aici estetica antică.   

Lângă șemineu a fost amenajat un mic loc pentru citit, în care vedetă este fotoliul din piele, ce pare foarte confortabil!

Dar știți care e partea cea mai frumoasă? Casa poate fi închiriată prin Unique Home Stays. Dacă ajungeți pe acolo, să ne trimiteți și nouă o ilustrată!

 

Related posts

4 secrete de la japonezi, care te vor invata cum sa ai mai mult spatiu in casa

Adina Meyers

Mobilierul scandinav – simplitate, confort și naturalețe

Adina Meyers

Un proiect de consolidare şi extindere premiat

Adina Meyers