Image default
Amenajari case Amenajari Interioare

Această căsuță are 328 de ani. Poftiți înăuntru!

Peisajul rural din Cornwall, Anglia, încântă cu arhitectura rustică, plină de șarm englezesc. Oriunde ai privi, găsești o căsuță în care ți-ar plăcea să locuiești. Între ele, am descoperit una de la 1688, pe care nu o putem încadra decât într-un melanj de stiluri: „vintage-country-glamour”!

Ca multe locuințe  tip „cottage”, căsuța noastră are ziduri groase, ferestre mici și tavane joase. Pentru a da luminozitate interiorului, proprietarii au vopsit totul în alb. Candelabrele aduc strălucire și eleganță decorului vintage-country, în timp ce oglinzile luxoase ajută la dispersia luminii în interior.

La parter se află sufrageria și zona de luat masa. Bucătăria și baia au fost amplasate într-o anexă construită recent, însă proprietarii au păstrat și aici estetica antică.   

Lângă șemineu a fost amenajat un mic loc pentru citit, în care vedetă este fotoliul din piele, ce pare foarte confortabil!

Dar știți care e partea cea mai frumoasă? Casa poate fi închiriată prin Unique Home Stays. Dacă ajungeți pe acolo, să ne trimiteți și nouă o ilustrată!

 

Articole similare

Roșul – o alegere îndrăzneață pentru amenajările interioare

casamea.ro

Candelabrul – un element decorativ perfect atunci cand stii cum si cand sa il integrezi in designul locuintei tale

casamea.ro

Blaturile de ceramică pentru bucătărie – avantaje și dezavantaje

casamea.ro

Lasă un comentariu

eight − 7 =