Amenajari case Amenajari Interioare

Această căsuță are 328 de ani. Poftiți înăuntru!

Peisajul rural din Cornwall, Anglia, încântă cu arhitectura rustică, plină de șarm englezesc. Oriunde ai privi, găsești o căsuță în care ți-ar plăcea să locuiești. Între ele, am descoperit una de la 1688, pe care nu o putem încadra decât într-un melanj de stiluri: „vintage-country-glamour”!

Ca multe locuințe  tip „cottage”, căsuța noastră are ziduri groase, ferestre mici și tavane joase. Pentru a da luminozitate interiorului, proprietarii au vopsit totul în alb. Candelabrele aduc strălucire și eleganță decorului vintage-country, în timp ce oglinzile luxoase ajută la dispersia luminii în interior.

La parter se află sufrageria și zona de luat masa. Bucătăria și baia au fost amplasate într-o anexă construită recent, însă proprietarii au păstrat și aici estetica antică.   

Lângă șemineu a fost amenajat un mic loc pentru citit, în care vedetă este fotoliul din piele, ce pare foarte confortabil!

Dar știți care e partea cea mai frumoasă? Casa poate fi închiriată prin Unique Home Stays. Dacă ajungeți pe acolo, să ne trimiteți și nouă o ilustrată!

 

Related posts

Idei pentru decorarea pereților

Adina Meyers

Mansarda din casa de la tara

Adina Meyers

Casă simplă şi practică, la 20 de km de Ploieşti

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe