LifeStyle

A doua editie a vernisajului AVON Inspiration Challenge: 10 artisti, 10 povesti parfumate

Galeria de arta contemporana Galateca a gazduit recent vernisajul AVON Inspiration Challenge. Invitatii au descoperit in premiera cele zece lucrari inspirate de zece parfumuri AVON, ce surprind starile si gandurile femeii AVON, conturand momente ce pareau desprinse dintr-un jurnal.

Ca si anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge au sustinut o cauza sociala. Pe 15 noiembrie acestea au facut obiectul unei licitatii caritabile, in beneficiul HOSPICE Casa Sperantei.

Printre file de jurnal, emotii si note de parfum, invitatii au avut prilejul sa-i cunoasca pe artistii care au acceptat provocarea si sa descopere lucrarile si parfumurile AVON de la care a pornit totul. Tinerii creativi au surprins femeia AVON in doua ipostaze diferite: cinci dintre ei au vorbit despre distractie, cinci despre relatie, spunand, de fapt, povestea oricarei femei: cu stari si emotiii diferite, uneori contradictorii, dar care ii influenteaza gesturile, inclusiv parfumurile pe care alege sa le poarte.

Parfumurile selectate pentru cea de-a doua editie Inspiration Challenge au fost Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre si Premiere Luxe Gold Blush.

Artistii care au acceptat provocarea sunt:

Ioana Ciolacu si Mihai Dan Zarug Design vestimentar

Madalina Teler si Liliana Stoica Design de produs

Carla Szabo si Alexandra Ungurelu Bijuterie

Catalin Georgescu si Cristian Vasile Fotografie

Madalina Andronic si Ioana Șopov Ilustratie

Munca acestora a fost documentata de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie, care au oferit, timp de doua luni, detalii despre procesul de creatie: Maurice Munteanu – design vestimentar; Sanziana Pop – design de produs; Noemi Meilman – bijuterie; Dragos Asaftei – fotografie; Designist.ro – ilustratie.

“Inspiration Challenge a devenit, in mai putin de doi ani, un proiect de referinta marca AVON. Lucrul  cu care ne mandrim cel mai mult si care aduce magia in Inspiration Challenge este implicarea unor oameni talentati, pe care ii admiram si care ne-au surprins prin maniera unica in care au inteles acest proiect. Pentru ca AVON are in portofoliu 200 de parfumuri, povestea Inspiration Challenge nu se opreste nicidecum aici. 2015 va aduce o noua provocare parfumata”, a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON Romania si Moldova.

 

Related posts

Spune STOP toxinelor!

Adina Meyers

Consumabilele de hârtie de la Sanito.ro sunt eficiente în orice locuință sau afacere

Adina Meyers

Editia 2010 a targului Cevisama

Adina Meyers