LifeStyle

A apărut ediţia de iunie a revistei Casa mea!

Gândul ne zboară zi de zi la marea turcoaz, la plajele întinse cu nisip fin şi la căsuţele văruite în alb, cu ferestre albastre şi pervazuri pline de flori colorate.

Facem eforturi supraomeneşti să ne concentrăm la lucru, avem senzaţia că timpul stă pe loc şi ne încearcă un sentiment de nerăbdare, amestecat cu emoţie şi bucurie… Este clar: a sosit cea mai aşteptată perioadă a anului, cea a vacanţelor şi concediilor, la care visăm de luni întregi.

Şi cum să nu tânjim după vacanţa cea mare de vreme ce ea ne aduce evadare din rutina zilnică, libertate, bucurie şi relaxare?! În plus, ne încarcă bateriile, care, să recunoaştem, funcţionau la capacitate minimă de ceva vreme, ne oferă momente frumoase petrecute alături de cei dragi, ne face cunoştinţă cu locuri noi şi oameni interesanţi şi, nu în cele din urmă, ne furnizează idei minunate pentru decorul de acasă. În ediţia de iunie vă dezvăluim cât e de simplu să creaţi un decor mediteranean, care să vă dea senzaţia că sunteţi permanent în vacanţă pe tărâmul însoritei Grecii. Iar dacă vă întrebaţi de ce să alegeţi o astfel de amenajare pentru spaţiul în care locuiţi zi de zi, veţi găsi răspunsul în această ediţie.

Copiii au şi ei un loc rezervat în paginile revistei, că doar e luna lor! Mai exact, vă arătăm cum trebuie să le amenajaţi camera şi ce produse să achiziţionaţi pentru a obţine un cadru de poveste.

În zilele toride, grădina are nevoie de un sistem de irigare performant, care să-i ofere necesarul de apă şi să o menţină verde tot sezonul. Noi vă sfătuim cum să îl alegeţi pe cel potrivit.

Related posts

Sculele electrice si accesoriile Bosch iti aduc super-distractie: concert cu trupa Voltaj, finala Euro 2012, petrecere electrizanta cu mici si bere

Adina Meyers

Cele mai populare culori pentru lentilele de contact. Iată ce este în trend!

Adina Meyers

Muzeul Naţional Cotroceni prelungeşte perioada de înscriere la concursul de arte vizuale „Cotroceni Creativ Junior”

Adina Meyers