Case Altfel este un proiect al Green Future prin care constructorii isi propun sa ofere casele cu cele mai multe argumente de cumparare pentru o locuinta noua, cu un pret mai mic de 100.000, in Bucuresti.

Comparativ cu oferta actuala existenta pe piata, proiectul Case Altfel are cateva elemente esentiale diferite.

Structura

Toti peretii, interiori si exteriori, sunt in totalitate din caramida produsa in Germania.
 

Electrice

Constructorii au folosit impamantare OBO instalata fara sudura, garantata 20 de ani, bransament individual trifazat, cabluri electrice in totalite ignifuge, aparatura modulara Gewiss, produsa in Italia, iar fiecare loc prevazut pentru TV are si semnal internet, necesar pentru SMART TV. Living-ul are prize pentru sistem audio 5.1, cablurile de boxe fiind ascunse.

Sanitare

Locuintele sunt dotate cu sanitare produse in tarile cele mai consacrate in domeniu (Italia, Spania,Germania), de firme precum Kludi, Vitra, Sanindusa sau Porcelanosa.

Incalzire

Centralele termice si toate caloriferele sunt marca Ferroli (Italia), cu mentiunea ca centralele au puterea de 32 kW, pentru dimensiunea caselor fiind suficiente si la 24 kW.

Finisaje

Tamplaria este din pvc – 5 camere finisaj mahon, toate ferestrele avand dubla deshidere. Tencuiala interioara este produsa de Rigips (Austria) si este aplicata mecanizat. Tencuiala exterioara este produsa de Caparol (Germania) si este aplicata peste un termosistem de 10cm grosime.

Vopseaua folosita la interioare este Hera Professional, produsa de Trilak (Ungaria) si este superlavabila (rezistenta la spalare si frecare).

Zidurile comune au un strat de 5cm grosime de burete special pentru izolarea absoluta a zgomotului produs de vecini.

Intrarile in casa sunt placate cu piatra naturala iar scarile cu lemn.

Constructorii au finalizat deja un proiect de 12 locuinte in comuna Chiajna, la mai putin de 2km de cartierul Militari, si au in curs de dezvoltare un alt proiect, de 20 de locuinte, in cea mai cautata zona a Bucurestiului, la 2,5Km in interiorul soselei de centura, partea de nord.

Related posts

Cum sa introduci modelul solzilor de peste in decorul casei tale

Adina Meyers

Intreaba un specialist: Cum putem sti daca este necesara repararea acoperisului?

Adina Meyers

Casele din lemn, ecologice si ieftine

Adina Meyers