LifeStyle

5 lustre moderne cu led care nu vor ramane neobservate!

Lumina este indispensabila pentru existenta vietii. Daca nu ar fi fost soarele, planeta noastra ar fi aratat total diferit si nu ar fi existat nicio forma de viata. In ziua de astazi, tehnologia ne permite sa avem lumina in locuinte, in cladiri de birouri si oriunde este nevoie, astfel incat indiferent de ora, fie zi sau noapte, sa ne putem desfasura in continuare activitatile. Fiecare persoana alege lumina potrivita pentru ea. Astfel, camerele casei pot fi iluminate diferit, atat ca intensitate dar si ca tip de lumina utilizata (calda, rece, neutra). Dormitoarele spre exemplu pot beneficia de o lumina calda, dar nu foarte intensa, asta in cazul in care sunt strict dormitoare. Daca dormitorul are si un birou sau o masuta de machiaj, atunci se poate utiliza o altfel de lumina. 

Pe langa alegerea tipului de lumina si a intensitatii acesteia, mai trebuie sa va hotarati si asupra unor corpuri de iluminat adecvate. Ideal ar fi sa le alegeti in ton cu design-ul casei si culorile predominante. In ziua de astazi putem gasi in magazinele de specialitate (fizice si online) foarte multe corpuri de iluminat, atat cu montaj pe tavan, pe perete, veioze si asa mai departe. Orice design ati dori, cu siguranta o sa gasiti ceva pe placul vostru: de la corpuri de iluminat cu aspect vintage, la corpuri de iluminat cu aspect modern. 

Dintre toate corpurile de iluminat, cele mai bune sunt considerate cele cu LED. De aceea, astazi vrem sa va prezentam cateva lustre moderne cu LED care nu vor ramane neobservate, datorita design-ului lor interesant. Sunt ideale pentru a fi montate in sufragerie si va garantam ca invitatii o sa le aprecieze! 

Daca va doriti o lustra care poate fi montata si in dormitor de exemplu, nu numai in sufragerie, va recomandam De Markt Hi-Tech Lustra 3x3W, negru. Este un corp de iluminat cu un aspect foarte interesant, din metal, cu LED-uri incluse. Puterea maxima a acestei lustre este de 9W pentru LED (aproximativ 60W ai unui bec incandescent) ceea ce inseamna ca poate fi montata fara probleme si in dormitor. 

O lustra care se potriveste perfect cu o sufragerie cu peretii albi este De Markt Hi-Tech Lustra 4x12W, alb. Chiar daca si ea este alba, va iesi in evidenta multumita design-ului, dar si datorita dimensiunilor. Puterea maxima a acestei lustre este echivalenta cu 220W ai unui bec incandescent, deci este ideala pentru a ilumina perfect sufrageria pe timpul noptii sau iarna, cand lumina naturala nu este cea mai puternica. 

Va plac candelabrele? Ce ati spune de o lustra care combina tehnologia cu aspectul vintage? Va prezentam Eglo Findlay Lustra 6x60W, negru. Trebuie sa recunoasteti ca arata foarte interesant si cu siguranta nu o sa treaca neobservata. 

Daca sufageria voastra are un aspect vintage, atunci o puteti completa perfect cu Eglo Priddy 1 Lustra 7x60W, cupru. Este o lustra din otel, cu finisaj de cupru, cu o putere maxima de 240W. 

Iar ultima recomandare de astazi este Eglo Altovia Lustra 1x60W, alb. Este o lustra ce o sa schimbe complet aspectul camerei in care este montata. 

Ce spuneti de aceste lustre? Le-ati alege pentru sufrageriile voastre? 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/2ymwyJW9hMw

Related posts

VELUX lanseaza mansarda in culori

Adina Meyers

Cele mai noi filme pe DVD de la Pro Video iti aduc super premii!

Adina Meyers

tIMOn: Case din structura metalica in forma de navete spatiale si vila pasiva cu consum de energie redus cu pana la 90%

Adina Meyers