Acest lucru este grozav cu alte două acompaniamente stimulatoare pentru un intestin sănătos – salata germană de cartofi și sparanghel fiert la aburi.
Dacă vă cumpărați carnea de la un măcelar, cereți-i să bată fiecare file cu un ciocan de frăgezire pentru carne, astfel încât să fie subțiri, iar carnea să fie mai fragedă și mai ușor de digerat. Dacă veți cumpăra carnea dintr-un supermarket, gata ambalată, puteți folosi fripturile la aproximativ 1 cm grosime sau cumpărați un ciocan de frăgezire pentru carne și bateți-le pentru a le face mai subțiri și mai ușor de mestecat.
Muștarul cumpărat ca pastă conține în mod normal gluten, dar pulberea nu, așa că este în regulă să fie folosit în această rețetă.
Ingrediente pentru 4 porții
200 g migdale măcinate (puteți cumpăra gata măcinate)
1 linguriță pudră de muștar
2 linguri de rădăcină de maranta (arrowroot)
1 linguriță boia
1/2 linguriță piper cayenne
1 linguriță sare de mare
120 ml ulei de măsline extravirgin
4 fripturi bio de porc (greutate totala 500 g)
Încingeți cuptorul la 220 de grade C
Combinați migdalele măcinate, pudra de muștar, arrowroot, boiaua de ardei, piperul cayenne și sarea de mare într-un castron puțin adânc.
Se toarnă uleiul de măsline într-un castron de mică adâncime separat.
Înmuiați fiecare bucată de carne de porc în ulei, apoi înmuiați-o în amestecul de migdale pentru a o acoperi pe ambele părți. Se așează pe o tavă de copt și se gătesc snitelele la cuptor timp de 20 de minute până devin aurii.
Citește și Hrănește-ți intestinul pentru îmbunătățirea sănătății și pentru eliminarea kilogramelor în plus