Fructele de sezon ne fura privirile si ne invita sa ne delectam cu cele mai savuroase arome. Este perioada perfecta pentru ca organismul nostru sa beneficieze de o cantitate bogata de antioxidanti si vitamine, care contribuie la procesul de detoxifiere.
Fructele sunt alegeri sanatoase si potrivite pentru gustarile dintre mese, dar pot fi servite si ca desert. Mai usor de consumat, sucurile de fructe obtinute cu storcatorul Infiny Press Revolution de la Tefal vor avea cu 35% mai mult suc, cu 30% mai multe vitamine si cu 75% mai multi antioxidanti. Tehnologia de presare a fructelor permite o extragere optima si continua a sucului, chiar si din verdeturi. Gustul perfect, textura fina si consistenta a sucurilor naturale de fructe, legume sau ierburi aromate vor oferi mai multi nutrienti organismului nostru.
Curatarea storcatorului se poate face in masina de spalat vase pentru ca munca ta sa devina de doua ori mai usoara.
Cartea de retete te va ajuta sa pregatesti cele mai delicioase combinatii de sucuri din fructe si legume, iar cele doua filtre diferite ale dispozitivului din oțel inoxidabil, unul pentru suc de fructe și legume, și unul pentru sos Coulis, te vor ajuta sa obtii aportul necesar de substante nutritive pentru organismul nostru. Filtrul pentru suc de fructe și legume permite prepararea unor sucuri delicioase, pline de vitamine, Filtrul pentru sos Coulis ofera o consistenta aparte deserturilor tale savuroase.
Sosul Coulis din fructe de padure este mai simplu de preparat cu ajutorul storcatorului Infiny Press, care va pastra aroma intacta a fructelor. Deserturile tale pentru cei dragi vor fi apetisante si puternic aromate!
Pentru a indulci momentele petrecute alaturi de cei dragi, noi iti recomandam o reteta delicioasa, ideala in luna lui gustar: Panna Cotta cu sos de mure.
Ingrediente:
– ½ cana de lapte de migdale
– 300 ml de smantana
– ½ lingurita de praf de vanilie
– 1 lamaie
– miere de albine
– 1 cana de mure coapte
– 1 lingurita jumatate de agar-agar
Cum obtii un desert apetisant pentru cei dragi:
Sosul de mure se va pregati foarte usor datorita filtrului special pentru sos coulis incorporat in storcatorul Infiny Press. Sosului obtinut ii adaugam doua linguri de miere de albine si 2-3 linguri de zeama de lamaie si il punem la rece. Intre timp, punem pe foc agar-agar in 100 ml de apa pana va da in clocot. Dupa ce s-a racit usor, vom amesteca compozitia cu laptele de migdale, apoi cu smantana si praful de vanilie pana obtinem o compozitie omogena. Formele in care urmeaza sa pregatim desertul le vom unge inainte cu putin unt de cocos. Punem compozitia in forme, pe care le vom lasa la frigider pentru a capata o textura solida. Desertul se va servi cu sosul de mure, o combinatie ideala pentru experienta gustului unic alaturi de familie sau de prieteni.
Tefal te invita sa savurezi cu Infiny Press un desert racoritor de vara!