LifeStyle

AQUANALE, targul de piscine, saune si wellness

Targul Aquanale, cea mai importanta manifestare in domeniul piscinelor, saunelor si wellness-ului, desfasurat la Köln, in perioada 28-31 octombrie, a demonstrat cu prisosinta ca, in situatia economica actuala, se propun solutii inovatoare, in care eficienta economica joaca un rol esential, iar designul, decoratiunile si, in general, ambianta beneficiaza de tot mai multa importanta.Cei care vor sa-si construiasca o piscina trebuie sa stie ca, in prezent, in acest domeniu se pune accentul pe forme si culori noi si pe un plus de confort si design.

In cazul bazinelor sunt la moda culorile naturale, de pamant (de exemplu, antracit si granit), in detrimentul celor traditionale (alb si albastru). Confortul este asigurat in special de sistemele cu jeturi de aer, dusuri subacvatice cu presiune pentru masaje, dar si de atmosfera pe care o imprima lumina colorata si iluminatul subacvatic. Tot de confort, dar si de eficienta economica sunt legate sistemele de control si filtrare, produsele de tratare a apei, cele de acoperire si de curatare automate, inclusiv cele comandate prin telefon sau internet.

De altfel, decoratiunile (pietre si metale pretioase, tablouri), culorile, lumina (corpuri de iluminat decorative), aromele si sunetele sunt accesorii folosite din ce in ce mai mult. Ca stil, se poate identifica cel modern, mai minimalist, dar si cel traditional (la saunele finlandeze sau rusesti). Daca saunele traditionale sunt cu predilectie folosite in estul si centrul Europei, cele cu raze infrarosii cunosc o dezvoltare speciala in Occident.

 

Related posts

A aparut revista Casa mea editia decembrie 2015 – ianuarie 2016!

Adina Meyers

Borșul este pentru ciorbă ce-i cafeaua pentru vorbă!

Adina Meyers

Festivalul degustatorilor de film si arta culinara

Adina Meyers