Image default
LifeStyle

Ziua Makita la Metatools Ploiesti

Demonstratiile tehnice au fost structurate pe 4 ateliere: beton, metal, lemn, gradinarit, lansari de noi produse, oferte speciale, reduceri, tombole si concursuri cu teme tehnice. Totul pentru ca profesionistii in domeniu si consumatorii finali sa fie mai aproape de brand si sa poata testa produsele Makita.

Metatools, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse Makita din tara, a organizat pentru a doua oara acest tip de eveniment in parteneriat cu brandul japonez. Explicatia e simpla si foarte clara. “Criza ne-a obligat sa ne regrupam si sa ne adaptam mai bine schimbarilor pietei”, a declarat Mircea Androne, Directorul Comercial Metatools. “Sa fim mai aproape de clienti. Sa le aratam atuurile fiecarui brand pe care il vindem. De aici s-a nascut ideea demonstratiilor tehnice. Astfel, ne-am consolidat relatiile cu furnizorii si ne-am extins oferta de produse. Makita Day este un exemplu relevant despre ce inseamna cu adevarat distributie, parteneriat”, a adaugat decizionalul firmei.

·        Noua gama de scule Li-Ion Makita

Makita Day 2011 aduce in atentia publicului cea mai noua gama de scule Li-Ion a brandului. Atuurile sale? Viata mai lunga si rezistenta. „Un acumulator Li-Ion se caracterizeaza printr-o tensiune ridicata, densitate mare de energie si o autodescarcare lenta. Are o eficienta energetica crescuta si un ciclu de viata lung”, spune Directorul Comercial Metatools.

Despre Makita Romania

Fondata: 2000

Activitate: Unic reprezentant autorizat in Romania al grupului Makita, insarcinat cu importul si distributia produselor Makita pe piata romaneasca. In mai 2005 este fondata Makita EU SRL (cu capital integral japonez), avand sediul in localitatea Branesti, Ilfov, iar din martie 2007 Corporatia Makita incepe fabricarea de scule electrice in Romania, preconizand ca aceasta unitate de productie sa devina cea mai importanta din Europa. Obiectivul Makita este de a deveni cel mai bun furnizor mondial de scule electrice, inclusiv scule cu acumulatori, masini de prelucrarea lemnului, scule pneumatice si scule pentru gradina, toate acestea facand viata mult mai confortabila si placuta pentru utilizatori.

Articole similare

Cup & Candle, lumanari parfumate in cescute de portelan

RL online

Hörmann si Ambasadorul Michael Schumacher militeaza pentru sustenabilitate si protejarea mediului

RL online

Lucrezi mult la birou? Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa iti mentii sanatatea

casamea.ro

Lasă un comentariu