Image default
LifeStyle

Xella este primul producator de beton celular autoclavizat care lanseaza conceptul “pachete mici pentru proiecte mici”

Xella este primul producator de beton celular autoclavizat din Romania care lanseaza pachete de mici dimensiuni (patru-cinci bucati) cu elemente de zidarie YTONG Design, 100% minerale si incombustibile. YTONG Design este utilizat pe scara larga, datorita caracteristicilor sale, pentru amenajari interioare creative, ornamentari arhitecturale si proiecte de izolatie. Acest produs este disponibil in toate retelele DIY din Romania si poate fi achizitionat si de la dealerii YTONG din tara.

Fiind usor de prelucrat si durabil, materialul ofera un grad mare de libertate in proiecte de design, permitand realizarea unor forme si imbinari cu un nivel ridicat de dificultate. YTONG Design este preferat si in realizarea de seminee, pentru ca este incombustibil, estetic si usor de modelat in orice forma.

“Atunci cand ne gandim la amenajarea propriei locuinte, a unui birou sau a unui spatiu comercial tinem cont de armonia aspectelor functionale si estetice, de imbinarea coerenta a materialelor, formelor si culorilor. Putini romani cunosc insa cate solutii de amenajare interioara se pot realiza din beton celular autoclavizat – de la cadrul unui dressing, masute ergonomice pentru televizor, birouri, spatii pentru depozitarea vinurilor si pana la biblioteci, sau insule pentru bucatarie”, a declarat Madalina Dumitru, Regional Marketing Manager Xella, Romania, Ungaria si Bulgaria.

YTONG Design poate fi folosit pentru izolarea termica a balconului la interior, fara a mai monta schele si fara a implica manopere complicate. Este un material natural, care permite transferul de vapori, impiedicand aparitia mucegaiului. Astfel, acest produs poate fi utilizat in spatii precum baile, unde de obicei nivelul de umiditate este mai mare decat valoarea optima de 40-60%.

YTONG Design mai poate fi utilizat si in cazul imbinarilor curbe ale peretilor interiori sau pentru mastile de inchidere ale cazilor si lavoarelor. De asemenea, este alegerea potrivita pentru piesele de mobilier decorativ suspendate sau de podea, pentru solbancuri si baghete profilate pentru tamplarii. Produsul se recomanda si in cazul profilelor decorative pentru plafon, al braurilor profilate decorative pentru pereti si coloanelor sau al semicoloanelor profilate decorative.

Elementele de placare YTONG Design sunt rezistente, au o greutate proprie redusa, iar fixarea acestora se poate realiza cu usurinta. In plus, materialul usor de prelucrat si de debitat face ca punerea in opera sa fie mult simplificata, fie ca vorbim despre placari, ornamentare sau izolare.

YTONG Design este disponibil in doua variante de grosime: 50 sau 75 mm. Pentru constructia unui metru patrat sunt necesare 8,3 bucati de beton celular autoclavizat YTONG Design, 14,4 minute alocate timpului de executie si 4,5 kg de adeziv Ytong pentru placari.

Pentru mai multe informatii despre zidaria tip beton celular autoclavizat YTONG Design, accesati ytong.ro.

 

Articole similare

inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania”

casamea.ro

Iluminare by Paulo Coelho

Madalina Craciun

De la ambientarea realului la fotorealism

comunicat de presa

Lasă un comentariu