Image default
Amenajari Interioare

www.casamea.ro si www.organicbaby.ro te premiaza!

Cele doua castigatoare, Popa Roxana si Teodorescu Minodora, desemnate prin tragere la sorti, vor fi contactate (in scris sau la telefon) de www.organicbaby.ro pentru stabilirea detaliilor de livrare a premiilor.

 

Daca vrei sa testezi calitatea produselor inscrie-te la concursul organizat de www.casamea.ro si www.organicbaby.ro, in perioada 1-16 septembrie, si poti castiga detergenti organici pentru locuinta ta, in valoare de 70 Ron.

Dintre participantii care vor raspunde corect la cele 3 intrebari de mai jos, prin tragere la sorti, vor fi desemnati cei 2 castigatori.

Premii:

Solutie pentru vase Solutie pentru geamuri Solutie pentru toate suprafetele
45264-1297237966929313213-1.jpg 45263-1275909133306267753.jpg 45262-1270801831966637820.jpg

 

Loading… Nota: Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal. La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice. Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270 Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et 8, Bucuresti)/ sau vor fi trimise prin curier. Taxele de transport privind curierul vor fi suportate de partenerul concursului in urmatoarea situatie:
– daca cei desemnati castigatori sunt din aria curieului.
Cei din Bucuresti vor merge la sediul partenerului sa-si ridice premiile, in timp ce aceia din provincie se vor prezenta la cel mai apropiat sediu al curierului pentru a intra in posesia acestuia.
Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.

Articole similare

Exista solutii de amenajare si pentru bucatariile ceva mai mici

casamea.ro

Si o garsoniera poate fi incapatoare

casamea.ro

arhiva online multimedia a revistei Revista de Unelte si Echipamente –

RL online

Lasă un comentariu