Image default
LifeStyle

World of Concrete 2012 – un eveniment de succes

Cu aceasta ocazie au fost lansate numeroase produse si echipamente; de asemenea, au avut loc peste 100 de seminarii, oferind oportunitati multiple pentru expozanti si participanti.

World of Concrete 2012, singurul targ international anual de constructii pentru industria betonului si a zidariei, a insemnat prezenta a peste 1200 de expozanti indoor si outdoor, desfasurati pe o suprafata de mai bine de 168 000 m², cu circa 12 000 m² mai mult decat la editia din 2011.

“Evenimentul a fost un semnal pozitiv, marcat de optimism. World of Concrete 2012 a fost un mare succes si, pe baza feedback-ului primit atat de la expozanti, cat si de la vizitatori, nu avem nicio indoiala ca economia isi va reveni si ca industria constructiilor este pe un drum bun”, a spus Jackie James, directorul targului.

Numerosi expozanti la World of Concret 2012 au raportat rezultate pozitive si si-au manifestat dorinta de a participa si la editia din 2013. ”Pima prezenta la World of Concrete a fost peste asteptari. Pentru noi, targul a insemmnat vanzari, distribuitori, consolidarea relatiilor cu partenerii, numeroase interviuri si noi conexiuni de business”, este de parere unul dintre expozantii targului de anul acesta.

Articole similare

Tarta răsturnată de roșii va fi o surpriză pe masa de Crăciun

Sânziana Iaru

Circuitul Salonul Calului, ediția 2016 și-a desemnat campionii de sărituri peste obstacole

casamea.ro

Masa tradiţională de Crăciun în Europa

casamea.ro

Lasă un comentariu