Image default
Amenajari Interioare

Whirlpool si casamea.ro te premiaza

Trimite-ne o reteta preparata la cuptor si vei fi premiat cu un cuptor marca Whirlpool.


Mai multe informatii despre noua gama de cuptoare lansata de Whirlpool gasiti pe site-ul www.catalogwhirlpool.ro.

Completeaza campurile din caseta de comentarii cu datele de contact, denumirea  retetei, ingredientele si modul de preparare si automat esti inscris la concurs.

 

15491-dg200812075.jpg

AKPM 658 IX este unic pe piata. Usa din sticla neagra si inox sunt tratate antiamprenta. Manerul este integrat, are o capacitate mare de 67 l, 5 nivele pentru pozitionare tavi cu posibilitatea de a gati pe 3 dintre ele simultan si rotisor. 

Descoperiti si alte modele din aceasta colectie vizitand rubrica de shopping electrocasnice sau accesand linkurile de mai jos:

Cuptor electric AKZM 655 IX Design Fusion;

 Cuptor electric AKZM 656 IX Design Fusion;

Cuptor electric AKZM 693 MR Design Gamour;

 Cuptor electric AKZM 794 IX Design Fusion

Durata:

Concursul se desfasoara in perioada 31 mai – 30 iunie.

Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.

 

NOTA:

Prin participare, persoanele in cauza accepta in mod neconditionat si explicit ca datele personale de identitate sa fie utilizate si stocate intr-o baza de date, aceasta putand fi folosita de organizatori sau subcontractanti ai acestora, ulterior, in cadrul altor aplicatii similare, de marketing direct etc., cu respectarea drepturilor prevazute de Legea 677/2001, privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

La concurs poate participa orice persoana, indiferent de varsta, sex, nationalitate sau religie. Nu au drept de participare la aceasta campanie angajatii organizatorilor, ai partenerilor acestora care sunt implicati in organizarea si desfasurarea concursului si nici rudele de gradul I ale persoanelor fizice.

Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca datele trecute pe talon/mail sa coincida cu cele din actul de identitate. Nu se acorda contravaloarea in bani a premiilor castigate. Pentru detalii suplimentare, puteti suna la numarul de telefon: 021-20 28.270

Premiile vor fi ridicate de la adresa redactiei casamea.ro (Str. Nerva Traian nr 3, et. 8, Bucuresti)/partener concurs sau vor fi trimise prin curier, castigatorul urmand sa suporte toate taxele de curierat/posta rezultate.

Premiile nerevendicate in termen de 20 de zile calendaristice vor fi acordate altor participanti.

Articole similare

Mucenici cu zeama a la Dobrogea

RL online

Pod transformat în cămin la mansardă

casamea.ro

SERIE NOUA: De vanzare: New York – sezonul 1

RL online

Lasă un comentariu