Image default
LifeStyle

Weekend cu zapada si multe evenimente de neratat

Tot concert si tot vineri este la Ciao bar & amicii cu trupa Banditti, dar fanii pot ajunge si la concertul Pistol cu Capse.

Vineri puteti incerca un After Work Party, care sa va faca sa intrati in atmosfera de weekend sau o piesa de teatru care sa va relaxeze: noi recomandam “Carpathian Garden” de Radu Iacoban.

Rock`n`roll, rockabilly, psychobilly, horrorpunk, punk rock – daca va suna bine, atunci trebuie sa stiti ca se petrece in ultima zi a saptamanii la Underworld Club.

Sambata, se facem ordine in sifonier si nu oricum, ci refacem hainele vechi care nu ne mai plac, asta daca ajungeti la Redesign de haine, eveniment in cadrul caruia un artist ofera participantilor solutii noi pentru haine vechi.

Cei pasionati de fotografie pot afla mai multe despre timelapse si nu numai in cadrul unei intalniri F64Studio.

Tot sambata avem multe concerte de luat in calcul. De exemplu, Evening Mood @ Fifteen sau Aleea Cosmonautilor @ Jazz Book ori Catalina Beta si Liviu Negru @ Buffet35. Care va suna mai bine?

Duminica propunem teatru: ori spectacolul Cherchez la femme, de Compania de teatru Passe-Partout Dan Puric ori Niste fete, de Neil LaBute. in cazul in care vreti ceva si mai si, atunci haideti la Opera, sigur nu ati mai fost de ceva timp. Are loc spectacolul LA BOHÈME (BOEMA). 

Cititi mai multe pe getlokal.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Tineri calareti de top din intreaga lume vor veni weekendul acesta la Transylvania Horse Show 2015 pentru a se intrece pe cai romanesti

casamea.ro

Austria in Razboaiele Napoleoniene

Laura Ilica

Cel mai romantic peron de gară din Europa se află în România!

casamea.ro

Lasă un comentariu