Image default
LifeStyle

Weekend cu soare si cu evenimente faine

Ce faceti in weekend? Avem multe evenimente faine, care au venit odata cu vremea buna.

In primul rand, trebuie sa stiti ca in acest final de saptamana se da startul Bienalei de Arta Contemporana Bucuresti 6. Are loc de pe 23 mai si pana pe 24 iulie si este, asa cum bine stiti, cel mai mare eveniment dedicat artei contemporane din tara noastra. Evenimentul promoveaza cunoasterea si propagarea culturii, prin intermediul cooperarii si schimburilor culturale in interiorul Europei si dincolo de granitele sale.

Joi, 22 mai, avem si Business pe bicicleta, eveniment ce doreste sa promoveze bicicleta ca mijloc de transport catre birou. Sunteti asteptati, imbracati ca la birou, pe doua roti, la ora 17:30, la intrarea din Parcul Izvor de la Bulevardul Natiunilor Unite. Dupa plimbare, aveti si o sesiune de networking interesanta.

Pe 23 mai avem si Noaptea Alba a Galeriilor de Arta, eveniment ce nu trebuie ratat de nimeni.

Un alt eveniment fain ce are loc vineri este prima expozitie internationala de StreetArt din Romania, care va avea loc la Ciclop. Expozitia aduna aproximativ 10.000 de stickere si nu mai putin de 200 de artisti.

Cine are chef de party mare sambata seara, pe 24 mai, are HALVINGRAD 009, petrecere mare care are loc la Club Eden.

Duminica suntem invitati sa cititm in iarba, sub cerul liber, in Parcul Herastrau, apoi poate facem un troc in gradina frumoasa de la J’ai Bistrot unde trebuie sa aducem ce avem noi de dat si sa luam ce ni se pare ca ne-ar trebui pe acasa, iar daca vreti sa terminati saptamana cu un spectacol cultural pe cinste atunci poate ar trebui sa ajungeti la Opera, unde se pune in scena Lacul Lebedelor.

Aflati mai multe evenimente pe getlokal.ro.

 

 

 

 

 

 

Articole similare

Cultura, obiceiuri si traditii

Mariela Vanu

Zoli Toth și Cantus Mundi deschid cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur

comunicat de presa

Magiunul, reteta copilariei

Simona Popa

Lasă un comentariu