Image default
Legislatie Solutii Constructive

Vrei sa vinzi? Investeste inteligent si succesul e garantat!

Valoarea unei locuinte nu este data de peretii proaspat varuiti sau de elementele decorative. Elementele de baza sunt, asa cum bine stii, zona, etajul, compartimentarile, gradul de finisare, dispunerea camerelor, etc. Asupra unora dintre aceste elemente nu poti interveni. Sunt insa unele pe care le poti indrepta, astfel incat locuinta ta sa iasa in evidenta, fara costuri ridicate, costuri pe care nu le poti recupera printr-un adaos la pretul de vanzare, pentru ca, in piata imobiliara actuala, pretul este factorul cheie.

Secretul este sa vinzi la acelasi pret la care incearca sa vanda concurenta, oferind in schimb calitate superioara! Iata cateva sfaturi in aceasta directie:

1. Investitiile tale pot fi considerate inutile. Fie ca asta este realitatea, fie ca este vorba de o strategie agresiva de negociere, cumparatorul nu va fi dispus sa platesca pentru investitiile pe care tocmai le-ai realizat. Asa cum am spus mai sus, pretul este factorul cheie in piata actuala, investitiile putand fi efectuate pe parcurs. Lasa-l pe el sa investeasca in viitoarea lui locuinta.

2. Curatenia este foarte importanta. O locuinta curata, aerisita, nu necesita investitii majore, chiar daca este vorba de reimprospatarea varului de pe pereti. Cu siguranta vei fi cel putin la nivelul concurentei. Sterge praful, spala geamurile, efectueaza reparatiile necesare pentru a elimina orice posibila obiectie.

3. Nu investi in elemente decorative spectaculoase, chiar daca le oferi bonus cumparatorilor. Fiecare persoana are un un stil propriu de viata; nu toti apreciaza arta azteca sau indiana, iar mastile sau vazele atat de cunoscute vor fi aruncate in minutul urmator la gunoi. Sa plateasca pentru toate acestea? Nicio sansa!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Blitz Imobiliare este o agentie imobiliara din Cluj Napoca ce ofera clientilor sai servicii  imobiliare integrate si o baza de date completa, cu oferte actualizate la zi: inchirieri si vanzari apartamente in Cluj, case-vile, spatii comerciale, de birouri si industriale, terenuri.

 

Articole similare

Casa realizata din prefabricate

Elena Virlan

P+1E 10122010

RL online

Proiect de casa 24022012

RL online

Lasă un comentariu