Image default
Home

Vrei sa faci o impresie buna? Fii creativ cu holul de la intrare!

Asadar, investeste in design-ul holului de la intrare. Chiar daca este un spatiu relativ mic sau ingust, idei de amenajare exista. De cele mai multe ori, acesta are legatura direct cu living-ul de la parter (daca locuim la casa), acelasi lucru fiind valabil si intr-un apartament. De aceea, intre cele doua zone trebuie sa existe o “comunicare” in plan vizual.

Referitor la finisaje, noi avem doua propuneri clare si usor de pus in practica: tapet si culoare. Tapetul este un finisaj extrem de “flexibil”, in sensul ca se preteaza oricarei incaperi (mai putin bucatarie si baie, din cauza umezelii), se regaseste in zeci de modele si este foarte “longeviv”. De exemplu, un imprimeu cu dungi verticale poate “inalta” un hol mic, in timp ce un model floral este potrivit pentru o amenajare country-chic sau traditionala.

Avand in vedere ca, in majoritatea cazurilor, holul este mic si cateodata nedefinit, o culoare intensa il poate scoate din anonimat. De asemenea, culorile pastelate sunt minunate daca redecorarea holului are loc inainte de venirea primaverii. In felul acesta veti aduce putin din natura in interiorul locuintei.

Ca si accesorii, cuierul, oglinda, taburetii sau bancutele si pernele sunt nelipsite. Modelul acestora variaza in functie de stilul de amenajare. Mai putem adauga tablouri, rame foto, si alte decoratiuni care sa personalizeze si mai mult intrarea noastra. Daca spatiul este suficient, o consola este si ea binevenita pentu sprijinirea diferitelor obiecte personale. In cazul in care un dressing este neincapator apelati la cutii decorative (in genul celor de la IKEA), cufere care pot fi folosite si ca bancute, sau corpuri suspendate pentru lucrurile mai mici, care se regasesc in mod normal pe hol: palarii, umbrele, manusi, etc.

 

Articole similare

5 steps to getting a flawless living

RL online

Stii sa aerisesti corect caloriferele?

Alexandra Petraru

Ventilarea naturala in locuinte

Elena Virlan

Lasă un comentariu